Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 2 / 0
Siema. Chciałbym ugotować w mleku i z masłem 2-5g hashu CBD wraz z kiefem CBD (jedno i drugie kupne). Oczywiście nie chcę porównywać tego do zwykłego hashu THC, bo wiadomo że będzie dużo słabsze, ale zastanawiam jak umywałoby się do np. Fresh Bomb z Green Outu w wersji strong. Fresh Bomby dają satysfakcjonujący dla mnie high (w sensie jak wypiję całą butelkę), ale wychodzą drogo, dlatego zastanawiam się czy ten hash CBD z kiefem CBD ugotowane w mleku będą działać słabiej/podobnie/mocniej? Ma ktoś doświadczenia tego typu lub podejrzewa jaki może być efekt?
  • 16 / 2 / 0
Nikt nie odpisał, ale postanowiłem spróbować jednak mimo to. Nie miałem kiefa, zaopatrzyłem się w sam hash CBD i ugotowałem w mleku oraz maśle 2g. Wydawało mi się, że nie zadziała wcale, ale zadziałało zbyt mocno - jednak nie w tę stronę co bym chciał. Potężnie mnie przymuliło i uśpiło, a gdy było wejście na początku to miałem nieprzyjemny bodyload. Do wersji z THC się nie umywa, ani do fresh bomb profilem działania, ale jak ktoś chce zamulić i usnąc to akurat jak znalazł.
  • 481 / 73 / 0
@aloevera spróbuj z kombinatu 10g CBD wrzucić do mleka ze śmietanką.
  • 16 / 2 / 0
@Pingwino masz na myśli ten pyłek konopny? Pomysł z mlekiem i śmietanką ciekawy :)
  • 481 / 73 / 0
@aloevera kombinat sprzedaje susz 50g po obróbce termicznej, od razu można ładować to pieczenia, gotowania.
  • 1 / / 0
elo, tutaj zobacz masz posypane kiefem i hashem topy, i to jest na serio mocne to raz, dwa, dym z tego idzie jak ze starego BMW ;D https://spokocbd.pl/k/susz-konopny/mocny-susz-cbd
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.