Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Wydaje mi się że po takiej przerwie mogła spaść dość mocno tolerka ale pamiętaj najpierw spróbuj mnie niż więcej i pamiętam że śluzówka więcej niż 500mg nie da rady uciągnąć na raz się tyle nie wchłonie lepiej spróbuj na dwie dziurki 250mg i nie ma znaczenia tak naprawdę na ktora lepiej klepie poprostu jak ma się zajebana lewa to lepiej jebnie na prawa bo jest czysta i się lepiej wchlonie logiczne
scalono - ds
dajcie jakies porady co zrobic jak po pachu mam tak metaliczny posmak w gardle ktorego nie da sie popic ani przegryzc gumami mietowymi ? Co wy robicie w takiej sytuacji i nie wiem dlaczego tak jest czy mam gorszy (a moze lepszy :D) sort czy co bo dawniej mi to nie przeszkadzalo ale teraz to ciezko...
Za pare dni zacznę przygodę z zastrzykami Ozempicu.
Nie choruję na cukrzycę, będe to brać na schudnięcie.
Stąd moje pytanie
Czy w trakcie brania ozempicu mogę dalej lecieć z mefedronem? Czy coś mi się stanie? Jakieś skutki uboczne?
Proszę nie krytykować mojego wyboru utraty wagi. Liczę na sensowne odpowiedzi bo nie chciałabym rezygnować z mefedronu, ale jeśli ma mi serce stanąć to wolę wiedzieć.
Najpierw wstrzyknij sobie krople do nosa albo samą wodę z chusteczki do nosa a potem wciągaj nie będzie tak gryzło mi pomaga a jak nie zawsze pozostaje bombka - otwórz tabletkę jakąkolwiek z suplementów i włóż tam mefe tak 0.5 i zamknij i polknij zużywasz więcej materiału ale faza dłużej trwa no i oszczędzasz nos
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.