Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 689 / 308 / 0
Co was klepnie najmocniej ? Lufka ? Bongo ? Wiadro ? Waporyzator ? Doustnie ?
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 59 / 10 / 0
Na mnie wodospad i bongo działają najmocniej, pewnie dlatego ze cały dym idzie w jednym buchu hehe pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik ziomekzlomek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4379 / 703 / 2117
@Krzysiu86Dr Waporyzator względnie okej, jak mocniejszy towar, to nawet z lufy potrafił fajnie robić. Jak byłem zmęczony, to zawsze lufa (mniejsze ryzyko bad tripa, a przy okazji jakaś kontrola), bo mogę zapalić strzała i potem kolejnego macha.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 139 / 30 / 0
Lubię ciastka. Taka piz*a po nich trwa pół dnia. Jak chce świeżego efektu, to lufka - wtedy mogę normalnie funkcjonować.
  • 29 / 1 / 0
najwieksza pizda zdecydowanie po ciastkach ale najbardziej lubie sobie przykopcic giga blancika ewentualnie bongo wiadro i jest super
  • 515 / 110 / 7
Ulubiony to zdecydowanie lufa można fajnie kontrolować dawkowanie żeby było tak w sam raz a najmocniej bongo ale nie próbowałem ciastek nigdy
  • 689 / 308 / 0
Próbowałem kiedyś ciastek z mj.. niezłe pierdolnięcie było.. a to dlatego że z opóźniaczem działa i jadłem te ciasteczka i nic nie czułem, myślałem że to jakaś lipa a po godzinie nie wiedziałem jak się nazywam i śmiałem się chuj wie z czego. Na auto pilocie położyłem się do łóżka, cały świat mi wirował w głowie, nie byłem w stanie już wstać z łóżka. Osobiście, na co dzień używam waporyzatora Fenix mini, najbardziej wydajny sprzęt, nic się nie marnuję, na efekty muszę czekać 8 minut. Zawsze działa, idealnie z zegarkiem :)
Lufka mnie często gryzie w gardło, natomiast z bonga nic nie gryzie, klepie mocno i również 8 minut do efektu. Zauważyłem również że przyjmowanie doustnie działa o wiele dłużej niż zwykłe palenie czy waporyzowanie, minus taki że nie wiesz nigdy ile zjeść ciasteczek, podjadanie nie polecane przeze mnie bo można się zdziwić :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 2532 / 600 / 0
Ta sama ilosc suszu najmocniej z wiadra.Spliff solo mocniej niż wiadro,ale to wiadomo,że więcej trzeba dać.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 596 / 0
Wiadro i edibles to najwieksze killery oczywiscie ale mocno =/= przyjemnie
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 4379 / 703 / 2117
Lufa klasykiem jest, stąd fajnie działa. Ogólnie możliwości lufy są nieograniczone, przez co łatwo można to spalić w plenerze. Nabijasz na hejnał, kitrasz się gdzieś albo stajesz, odpalasz, ściągasz kilka machów i już świat staje się piękniejszy. Wąsa musisz kręcić, bawić się tym, do tego więcej pierdolenia i chyba z punktu ekonomicznego przeszedłem na lufy. Palenie wąsów widziałem tylko wtedy, kiedy było się w większej grupie i miało się na to czas.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.