Lekarz zalecił abym zbadał sobie sam cukier o tej godzinie, co się wybudzałem. Czy był to kortyzol jak koelga wcześniej mówi (asha zbija kortyzol), czy ketrel mieszał mi z cukrem, nie wiem, ale przeszło.
Miałam i taki stan rzeczy utrzymywał się przez rok
Teraz mam trochę luźniejszy tryb życia i myślałam że organizm sam się dostosuje ale jednak mimo wszystko działa według „starego systemu”
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Badania mówią, że 5htp u osób z podwyższonym kortyzolem jeszcze bardziej podbijają jego poziom, z krwi dawno temu miałem jego poziom na krawędzi.
W związku z tym chcę rzucić całkiem te 5htp, różeniec górski bym brał rano jako imao i mace aby odbudowac libido a wyciąg ashwy wieczorem na zbicie kortyzolu i jego wpływ na gaba aby wycofywać się z pregi no i ketrelu. Dobrze kminie?
Śnią mi się przyjemne rzeczy na przemian z bardzo mocno powykręcanymi, na szczęście ani razu nie był to koszmar z jakimiś zjawami, ale poziom dziwności przekracza normę, śnią mi się tak dziwne rzeczy o których bym nawet nie pomyślał a realizm przekracza wszelkie bariery.
Jedyny powód takiego stanu rzeczy jaki przychodzi mi na myśl to fakt iż ostatnio często popijam alkohol w postaci piwek a do tego jakieś winko albo wódeczke na lepsze trawienie hehe
Nie żalę się, pisze to raczej jako ciekawostkę pozdro
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Niestety imprezy mam pod oknem, policja już mnie zna z imienia bo tak często dzwonię do nich hałas zgłaszać
Rano nie ma senności, którą powoduje wiele leków nasennych. Wspaniały lek, polecam dzieciom.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.