zresztą Ty mi nie dałeś powodów ,bym uważał Cię za swołocz
Z resztą nazwa tematu mówi sama za siebie.
Detox
Czyli dlaczego kończysz z dragami
Od jutra rzucam.
bo nawet sobie nie potrafię wyobraźić życia bez kapy:(
to smutne.
@anonimus ,świetna stopka - prosta a mądra: )
@anonimus ,świetna stopka - prosta a mądra]
:wall: na boga! boga nie ma!
Hurra, diese Welt geht unter
anonimus pisze: innuendo dalej liż wszystkim dupe
A ty anonimus niestety nie i żeby znaleźc sobie kolegów musisz im lizać dupę? Trochę to smutne. Nie mierz wszystkich swoją miarą misiaczku ;-)
U mnie objawiało się w ten sposób że upierdalałem się w ciągu dnia do oporu a na wieczór myśl o parogodzinnej przygodzie znikała ponieważ byłem tak zajebany że od zaraz zasypiałem ;d
Z bakania już trochę trudniej się wydostać jak robi się to non stop, ale narazie do piątku robie pierwszą 5 dniową przerwę od ponad rocznego smażenia w ciągu. (Nie bo chcę z własnej woli nie palić, tylko chciałbym żeby wiadro porządnie zadziałało
Każdy kto chce rzucić powinien znaleźć sobie taką pracę, albo takie zajęcie które pod koniec dnia by zwalało z nóg i zamiast tej myśli "przyjebałbym sobie" pojawia się "spać".
Oczywiście zdaję sobie sprawę że to jest strasznie chujowa sytuacja ale w końcu coś za coś.
acostafik pisze: Ale to tak nie idzie jeśli naprawde nie chcesz
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.