zresztą Ty mi nie dałeś powodów ,bym uważał Cię za swołocz
Z resztą nazwa tematu mówi sama za siebie.
Detox
Czyli dlaczego kończysz z dragami
Od jutra rzucam.
bo nawet sobie nie potrafię wyobraźić życia bez kapy:(
to smutne.
@anonimus ,świetna stopka - prosta a mądra: )
@anonimus ,świetna stopka - prosta a mądra]
:wall: na boga! boga nie ma!
Hurra, diese Welt geht unter
anonimus pisze: innuendo dalej liż wszystkim dupe
A ty anonimus niestety nie i żeby znaleźc sobie kolegów musisz im lizać dupę? Trochę to smutne. Nie mierz wszystkich swoją miarą misiaczku ;-)
U mnie objawiało się w ten sposób że upierdalałem się w ciągu dnia do oporu a na wieczór myśl o parogodzinnej przygodzie znikała ponieważ byłem tak zajebany że od zaraz zasypiałem ;d
Z bakania już trochę trudniej się wydostać jak robi się to non stop, ale narazie do piątku robie pierwszą 5 dniową przerwę od ponad rocznego smażenia w ciągu. (Nie bo chcę z własnej woli nie palić, tylko chciałbym żeby wiadro porządnie zadziałało
Każdy kto chce rzucić powinien znaleźć sobie taką pracę, albo takie zajęcie które pod koniec dnia by zwalało z nóg i zamiast tej myśli "przyjebałbym sobie" pojawia się "spać".
Oczywiście zdaję sobie sprawę że to jest strasznie chujowa sytuacja ale w końcu coś za coś.
acostafik pisze: Ale to tak nie idzie jeśli naprawde nie chcesz
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.