zresztą Ty mi nie dałeś powodów ,bym uważał Cię za swołocz
Z resztą nazwa tematu mówi sama za siebie.
Detox
Czyli dlaczego kończysz z dragami
Od jutra rzucam.
bo nawet sobie nie potrafię wyobraźić życia bez kapy:(
to smutne.
@anonimus ,świetna stopka - prosta a mądra: )
@anonimus ,świetna stopka - prosta a mądra]
:wall: na boga! boga nie ma!
Hurra, diese Welt geht unter
anonimus pisze: innuendo dalej liż wszystkim dupe
A ty anonimus niestety nie i żeby znaleźc sobie kolegów musisz im lizać dupę? Trochę to smutne. Nie mierz wszystkich swoją miarą misiaczku ;-)
U mnie objawiało się w ten sposób że upierdalałem się w ciągu dnia do oporu a na wieczór myśl o parogodzinnej przygodzie znikała ponieważ byłem tak zajebany że od zaraz zasypiałem ;d
Z bakania już trochę trudniej się wydostać jak robi się to non stop, ale narazie do piątku robie pierwszą 5 dniową przerwę od ponad rocznego smażenia w ciągu. (Nie bo chcę z własnej woli nie palić, tylko chciałbym żeby wiadro porządnie zadziałało
Każdy kto chce rzucić powinien znaleźć sobie taką pracę, albo takie zajęcie które pod koniec dnia by zwalało z nóg i zamiast tej myśli "przyjebałbym sobie" pojawia się "spać".
Oczywiście zdaję sobie sprawę że to jest strasznie chujowa sytuacja ale w końcu coś za coś.
acostafik pisze: Ale to tak nie idzie jeśli naprawde nie chcesz
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.