Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
16 grudnia 2022KrysztalowyChopak pisze: IV ma jakieś tam wejście. Ale w mixach z oxy czy Majką działa zajebiscie. Nie przerobiłem tego benzo jakoś dużo , ale wszystko IV. Donosowo też działa bardzo dobrze. IV działa bardzo krótko. Łatwo się przerabia. Po 15mg + 40oxy podane IV , twardy sen z pompką w ręce, więc polecam uważać
Przy każdym r-r patrzę pod światło czy nic mi nie pływa w strzykawce, jeśli widzę że coś pływa (a zdarza się) filtruje kolejny raz.
Grzesiu błagam nie wal z Helem w mixie :D
Ile tego w ogóle pukać? PO to i paczke mogę zjeść albo pol i to na mixie z innymi bzd
Dorzucić zawsze można.
Jeśli chodzi o mixy z opio więcej niż 15 mg bym nie polecał. Spróbuj sobie mida solo. Po 2-3 h będziesz już trzeźwy od niego.
Nie ściągam przez pompkę z tego powodu że jeśli zrobisz 15 mg w 3 ml to cała woda będzie mętna, jeśli wrzucisz filtr i sciagniesz strzykawka trochę trochę mętnego zaciagniesz. A jeśli nabijeszfiltr na igłę i dopiero zanurzysz w tym metnym to nie zaciagniesz metnego tylko odrazu filtrowana roztwór.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.