16 lutego 2022White_Power pisze: Z tym tematem to jest tak że jak chłop ćpa bo ma w huj wymajgającą robotę i musi zrobić wynik czyli ćpa stymulanty i usypiacze utylitarnie a od baby się nic nie wymaga i siedzi w domu na dupie z dziećmi to pod jej kopułą zaczyna się pierdolić i wynajduje jakieś z dupy problemy
nie mam zamiaru nikogo obrazić, przećpałem tak grubo grubo 15-16 lat. dlatego pytam całkiem serio.
11 grudnia 2022Swietlik98 pisze: Kto dla kobiety rezygnował by z największych przyjemności? Tylko idiota, kobiety są mocno przereklamowane.
Moja partnera jak kiedyś mocno była zaaprobowana chlaniem (młoda laska), to chyba zapominała o bożym świecie. Wiesz, nie popełnia błędów ten, kto nie próbuje, ale jednak uważam, że czasem te priorytety są inne niż walenie fety czy picie kolejnej butelki wódy. Zobaczysz z resztą sam. Ja zrezygnowałbym, jeżeli partnerka byłaby tą, którą kocham, chcę i potrzebuję. Bo często ludzie tkwią w toksycznych związkach, wmawiają sobie miłość, a nawet dogadać się nie potrafią.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
poznalam 2 miesiace temu chlopaka, po ponad miesiacu bylam z nim w zwiazku przez 24 dni, zerwal ze mna bo nie chcial mnie ranic, nie mam nic do jego coania bo sama cpam. nie cpam duzo, on natomiast rzuca pakami ciagle, wolal poswiecac czas interesom niz mi, zalezy mi na nim bardzo, sama jestem ogarnieta dziewczyna i mimo wszystko widze w nim cos czego nie potrafie znalezc u innych, sprawil ze poczulam sie kochana, ale cpa codziennie, jara duzo, alko ciagle ma jakis bol w sobie, widze to, mowie ze jestem obok i probuje go wesprzec, jakby potrzebowal spotkania, przytulenia, calusa to jestem. chcialabym byc znowu w z nim w zeiazku, ale sama nie wiem jak do tego wrocic. wiem ze mu na mnie tez zalezy ale on chce skupic sie na naprawie samego siebie i pieniadzach. mialam momenty gdy przez niego plakalam bo duzo mu dawalam, w rakim sensie ze jak byl to sniadania obiady ciasto mrozona kawa to wszystko u mnie w domu jak przyjezdzal, najczesciej ja bylam z nim na miescie, czasem on u mnie, rzadko u niego. nie wiem czy dalej sie starac czy odpuscic, chcialabym zeby troche bardziej zainteresowal sie mna
Labruja0112 pisze:poznalam 2 miesiace temu chlopaka, po ponad miesiacu bylam z nim w zwiazku przez 24 dni, zerwal ze mna bo nie chcial mnie ranic
Labruja0112 pisze:on natomiast rzuca pakami ciagle, wolal poswiecac czas interesom niz mi (...) cpa codziennie, jara duzo, alko ciagle ma jakis bol w sobie, widze to, mowie ze jestem obok i probuje go wesprzec
Labruja0112 pisze:nie cpam duzo (...) nie wiem czy dalej sie starac czy odpuscic, chcialabym zeby troche bardziej zainteresowal sie mna
z fartem.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.