Prawdopodobnie miałeś do czynienia z czystą postacią tego racetamu. Teraz w Chinach czysty fenylopiracetam jest zbanowany. Sprowadzają stamtąd tylko hydrazyd. U Szwajcara (Szwajcarię to mają tylko w nazwie. To amerykański koncern) też.
Kup sobie 1 gram i zobaczysz czy jest różnica.
Nie bardzo wiem w jaką dawkę celować ale pewnie koło 150-300.
Za parę dni dam znać czy warto pozdrawiam.
To nie jest fenylopiracetam. Bez tolerki wyjebałby Cię z kapci. Daj kotu
30 listopada 2022Satelitarny pisze: @Teho
Hydrazyd jak we wszystkich sklepach. Działa inaczej niż czysty fenylopiracetam. Bardziej stymuluje mentalnie. Fizycznie - słabo.
choć w Polsce nie można tego i tak dostać więc nazwę owej substancji pominę bo jeszcze się ktoś zainspiruje. Przede wszystkim w ADHD stosuje się prawoskrętną wersję tej substancji i efekt jest głównie umysłowy choć w USA jest ta substancja sprzedawana też pod postacią Adderallu który jest kombinacją około 3:1 prawo i lewoskrętnych izomerów tej substancji.
11 grudnia 2022Morfeo pisze: @ziomekzlomek
To nie jest fenylopiracetam. Bez tolerki wyjebałby Cię z kapci. Daj kotu
Tak, dlatego przez pierwsze działanie fenylopiracetamu to jest wtedy zwykłe ćpanie. Dopiero potem przy braku euforii nazywam to nootropem i jest całkiem spoko. Co do leku na ADHD to wiem jaki, bo waliłem tego śmiertelne dawki w najgorszym okresie i nie jestem z tego dumny
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.