Jakie macie odczucia przy takim stosowaniu?
Dla takich celów zakładam podwojenie dawki sugerowanej przez producenta supli, czyli ok. 1,5 g na dobę.
W miksie z ginkgo czyni cuda (ginkgo TYLKO z rana) inozytol popoludniu.
Bardzo ladnie tez podbija sie z innymi wit B ( wiem, wiem inozytol wg wielu zrodel to subst witaminopodobna)
6-7 dni suplementacji inozytolem po 500mg zbilo dosc uciazliwe wazo na heksie
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ktoś stosował dawki lecznicze ? Tzn takie powyżej 10gr.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ale ogólnie to kupiłem to jako lek, i rekreacyjny jest najwyżej spokój po spożyciu
@Stteetart
@Stteetart
Dziewczyna ponoć po odstawieniu po dłuższym codziennym stosowaniu miała lekkie efekty odstawienne.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.