[Do chuja pana istnieje dział pt. "Narkotyki"]
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
Versus a kto niby miałby dawać "licencję na ćpanie"??
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
benzodxm pisze: Jasne, ze powinny byc legalne.
Aczkolwiek ja mam swoją własną piękną wizję.
Co byście powiedzieli na rytuał przejścia podczas, którego by ów przechodzący jadł 5g cubanów. Oczywiście pod opieką psychologa, który też by z nim jadł tylko, że nie więcej niż gram. Myślę, że efekty mogłyby być bardzo ciekawe.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.