4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3487 / 573 / 1
Słuchajcie właśnie przyszło mi do głowy (aż dziw, że dopiero teraz) iż dobrze zrobiony kot pachnie jak... Dr Pepper!

Chyba nikt jeszcze tego tutaj nie spostrzegł :D

Szczęście- nieszczęście mało ludzi umie zrobić kota a jeszcze mniej robi go z fasonem czytaj: przynajmniej dostatecznie i nawet nie tyle co dobrze a co najmniej nieszkodliwie.

Zaznaczam że to wcale nie znaczy iż kot musi zawsze tak pachnieć.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1888 / 422 / 4
dobry kot... jest po prostu nie dość, że smaczny ( lol ) to jeszcze na prawdę ładnie pachnie coś ala marcepan z vanilią? jak jest gorzki albo po prostu nie dobry... znaczy że ...czeka Cię kilkugodzinny stim ;)
DXM
  • 3487 / 573 / 1
Nie ucz chłopa charkać :D

Kota to ja tylko piję ale zawsze z czymś dla zabicia smaku od biedy czasami po prostu rozcieńczam wodą i wtedy nie jest to zbyt smaczne.

Ja tutaj myślałem raczej o zapachu reakcji a nie już samego filtratu.
Ale tak, zgadzam się co do wanilii i wiśni.

Jak pachnie prażonym migdałem to jest klapa- wazokonstrykcja, stymulacja 8 godzin, poty, zimne dłonie itd.

Normalnie nowy synonim kota- dr pepper :P
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 50 / 17 / 0
To zapicia metkata idealny jest Schweppes Wild Berry ze swoją tonikową goryczką.
"Zawsze myślałem, że moje życie jest tragedią, ale teraz wiem, że to komedia"
  • 1888 / 422 / 4
Dobrze zrobiony metkat, jak ruszy.... nie ważne czy go popijesz wodą, 40 letnią wishky, czy cola z biedry... zadziała tak jak trzeba.
DXM
  • 175 / 30 / 0
Witajcie.
Do reakcji można użyć soli fizjologicznej czy NaCl utleni się do czegoś nie dobrego? Robię pseudo speedballa i będzie to mój pierwszy kot iv (i ogólnie cokolwiek iv) z 1/3 paczki więc chce mieć wszystko sterylne, stąd przegotowana woda destylowana mnie nie przekonuje.
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2535 / 594 / 0
Ja zawsze z kranówy robie i żyje...
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / 21 / 0
Ja z butelkowanej niegazowanej, a się zdarzało też z kranówki.
  • 50 / 17 / 0
Jaka jest tak w ogóle minimalna ilość nadmanganianu potasu potrzebna do przereagowania typowych 720 mg pseudoefedryny? Dla większości z nas pokutuje tu 400 mg. Ja na samym początku zjechałem do 300 mg. Często i tak na dnie kieliszka zostawało trochę nadmanganianu, jeśli nie wymieszałem tego dość dokładnie i dość szybko zszedłem przeciętnie do 250 mg, ale parę razy bywało, że jak saszeta się kończyła to i z 200 mg sypnąłem, a i tak wychodziło. Tylko czy przereagowało wtedy wszystko?
Pytanie kieruję do kogoś lepiej obeznanego z chemią, kto mógłby konkretnie przeliczyć tą reakcję.
"Zawsze myślałem, że moje życie jest tragedią, ale teraz wiem, że to komedia"
  • 175 / 30 / 0
Ile octu dajecie w przepisie z dodawaniem kwasu po reakcji? Nie chce mi się latać za papierkami a ten sposób póki co najlepiej u mnie się sprawdza. Zaczynam przygode z i.v. więc nie chce przedobrzyć z octem xd
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.