Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1926 / 312 / 0
@Pingwino ja średnio ok. 0.5g/dobę. Docelowo chciałbym nie przekraczać 0.3g. Zdaj relację po a22 i jak ją oceniasz na tle a20. U mnie 22 ostatnio wyszła na prowadzenie :D
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 479 / 72 / 0
@aurora20 próbowałeś Canopy Growth 7% THC 8% CBD? Ma przewagę sativy, kreatywny jestem po niej i ciekawi mnie jak wypada w porównaniu z aurorą 22.

Dla mnie aurora 20 to typowy upierdalacz do chillowania bomby w łóżku przed netflixem. Zajaraliśmy we czterech, to we czterech poszliśmy spać haha. Jakby nie widzę sensu w paleniu aurory 20 dla moich korzyści.
  • 1926 / 312 / 0
Z canopy growth próbowałem tylko tej 20 procentowej odmiany indica (jakiś kush) i w porównaniu z aurorą wypadł cieńko. Topy jakieś dziwne, poszarpane, wróciły dziwne wspomnienia z materiałami od "rolników"/z ulicy....Więc nie ponawiałem eksperymentów z CG
  • 4329 / 700 / 2117
Jeżeli pierwsza wizyta jest za darmo, a druga wizyta za 99 złotych, plus wypisują bez najmniejszego problemu MM, to chyba mamy faworyta, jeżeli chodzi o kliniki konopne na ten czas. :)
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 109 / 31 / 0
Witam, mam pytanie do pacjentów medycznej marihuany. Czy z waszego doświadczenia możecie polecić tą substancje w świetle terapeutycznym. Czy pomogła wam, i jeśli tak to w jakim stopniu. Interesuje mnie działanie terapeutyczne w przypadku zaburzeń depresyjnych i przede wszystkim lękowych. Czy faktycznie, tak jak wielu mówi, marihuana stosowana leczniczo jest aż tak skutecznym lekiem. Słyszałem wiele bardzo pozytywnych opinii w przypadku innych schorzeń i nie trudno mi w nie uwierzyć, jednakże co do stosowania w wyżej wymienionych schorzeniach jestem bardzo ciekawy czy faktycznie jest równie skuteczna?
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 1926 / 312 / 0
Bardzo dobrze działa nasennie i uspokajająco. Wydaje mi się, że pomaga na bóle (przynajmniej takie niewielkiego stopnia), raz podziałała na mnie przeciwbólowo. Pomaga odstawić inne używki. Wydaje mi się że jednak przy np zaawansowanej depresji może wywołać odwrotny efekt bo zioło uwypukla wszystko co aktualnie czujesz. Ale wtedy można celować w jakieś odmiany z dużą ilością CBD albo kupić sobie susz/olej CBD i mieszać. Raz zmieszałem z olejem od kombinatu i zioło kompletnie zmieniło profil działania.
  • 88 / 11 / 0
A wiec o 19 w końcu spróbowałem tej medycznej marihuany, aurora 20 to była dokładnie.
I mnie nieźle zmiotło z planszy, bo dawno mi się nie urwał film po wiaderku :D
Wiadomo jakiś efekt WOW to to nie jest, ale chociaż w końcu mogę legalnie to zacząć palić i mieć w dupie dilerów.
Wiadomo paliłem lepsze odmiany ale jest spoko.

Tak czy siak drogo bo zapłaciłem w Warszafce 550zł za 10g, a od znajomego bym miał 10 za 400zł.
Ale no ogólnie polecam :)

@aurora20
Pomaga odstawić inne używki byczqu to prawda, ale jest haczyk bo to żonglowanie między innymi narkotykami niestety :(
Uwaga! Użytkownik Jarandos77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4329 / 700 / 2117
A palisz ciągle, czy masz jakieś przerwy i zacząłeś od wiadra? Poza tym, jak dla mnie to ciężko zaczynać od nieznajomego tematu ani działania od wiadra. Trzeba było z lufy parę strzałów sprawdzić, potem dopiero się bawić. Co do ceny, no drogo. Ale w końcu jak to mówią... legalnie!
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 88 / 11 / 0
Miałem przerwę z 1.5 miesiąca, ale ja kocham stary palić wiaderka to moja ulubiona metoda palenia :)

Zaraz znowu zapalę i boje się że najarany będę jeszcze z rana :D A często tak miałem.
Najważniejsze jest to że cholernie mi to pomogło na nerwicę i jestem aktualnie oazą spokoju.Z tego co wiem to ta aurora 20 to indica, sativy już mi się znudziły bo po tym spać nie mogłem czasami.
Ale dawno tak nie miałem siedzę przed laptopem po treningu i teleportacja w czasie.
Uwaga! Użytkownik Jarandos77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4329 / 700 / 2117
Każdy ma swój sposób. Mi ostatnio przez myśl przechodzi waporyzacja. Jak tak patrzę na Was, to człowiek się zastanawia, czy aby na poczet CBD nie jebnąć tego i ukierunkować się po MM do którejś z konopnych klinik. Ty miałeś z jakiejś kliniki? Jeśli tak, to z jakiej - przypomnij jeśli możesz. Ostatnio ktoś pisał o klinice, w której pierwsze spotkanie miał za darmo i dostał. Oczywiście spotkanie za darmo, bo wpisał jakiś tam kod. Potem druga w cenie 99 pln. O wiem @palestalee o tym pisał.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.