Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Boję się jakie mogą być tego skutki.
Mój psychiatra trochę nie wie co robi, mam wrażenie.
06 listopada 2022WALLSTREET pisze: @peterpan1 nie wiem jakie masz problemy z sercem, ale myślę, że jeśli już organizm poznał substancję, to 150 mg powinno być dobre. Zdaj relację jutro.
Kolory żywsze przy pierwszych użyciach.
Ale dla nerwicowcow, lękowcow jest super.
Znosi to napięcie związane z lękiem wolnoplynacym czy też jak ktoś ma somatyczne objawy.
Szkoda ten lek na ćpanie marnować.
Co prawda on tylko kryje, ale dla kogoś kto ma codziennie po przebudzeniu zderzenie że ściana leku to jak powiew morskiej boskiej bryzy w piekle na ziemi.
Pozwala odpocząć psychicznie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
600-900mg/doba
07 listopada 2022WALLSTREET pisze: @aczutuse spokojnie, nie powinno Cię nic zaboleć po odstawieniu. To nie opioid ;)
wiele osób stwierdzi inaczej
stricte fizycznych efektów odstawki nie ma ale psyche inna sprawa
scalono - ss
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
No, tylko że...
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Odstawka jest chujowa, ja jakos rok temu schodzilem z dawek srednio 1,5g dziennie (jednorazowe wyskoki po 2g), ale ten skret trwa o wiele krocej i imo nie ma podjazdu do odstawki benzo czy opio.
To mi wystarcza do tego wrzucam jeszcze kilka tabletek oralnie pregi i wenli i z wenli rozkruszam kuleczki i ciach!
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata