Sprawdźcie czy lek na Was działa! Być może konieczna będzie zmiana tak jak w moim przypadku.
co do leków to przyjmowałem Venlafaxine czyli venlafaxinum. Ilości około 150mg i z tego co mi wiadomo na ta sama chorobę. wtedy widziała znaczna poprawę, chęci do zżycia, zadowolenia ogólnie jak brałbym bardzo małe dawki MDMA codziennie które pozwalają mi
pracować, uczyć się i myśkeć racjonalnie wtedy myślałem, że ro najlepszy lek. podczas leczenia psychiatrycznego doszło do tego, że odstawiono mi te leki. sądze, też, że zażywanie je razem z kartelem nie jest dobrym rozwiązaniem. porozmawiam o tym z lekarzem.
Ktoś mi powie w jaki sposób sertralina działa na hormony? Bo rozbierzne informacje na ten temat są w internecie.
Podbija to prolaktyne? Na testosteron to wpływa?
Biore do tego magnez i witaminy, coś jeszcze warto dorzucić z suplementów?
I czy jak odstawie pregabaline którą brałem 2x150mg/doba z dnia na dzień może mieć to wpływ na działanie antydepresantu?
Już nie wiem sam czy powinienem brać ten lek czy nie, niby jest jakaś poprawa ale niewielka
sertralina nie wpływa na prolaktyne . Działa troszkę na dopamine . Na mnie już 100 mg działo na dopamine
Ja dziś pierwsze 5 mg zapodaje w asyscie duloksetyny.
Mam dosyć pozytywne nastawienie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Czy mógłby ktoś w prosty sposób opisać interakcje SNRI (wenlafaksyna) z substancjami psychoaktywnymi ?
Czy zażycie czegoś od czasu do czasu może wyrządzić bardzo duże szkody, czy też nie powinno się mieszać w ogóle
Przeniesiono do wątku ogólnego — CATCHaFALL
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.