Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 51 / 5 / 0
Ja także kupowałem tam od lat i zawsze się wywiązywał ale w tym roku coś się zepsuło, na maile nie odpisuje, na smsy na początku pisał że już wysyła itd, ale nic nie doszło a kontakt się urwał.
Zamówienia za parę stów nigdy nie otrzymałem.

Czy możesz przesłać mi na priv adres tego "innego polskiego sklepu"

Scalono | 909

Pojawiła się nadzieja, na stronce pojawiła się aktywność, napisałem do niego co z zaległymi zamówieniami, zobaczymy :)
  • 236 / 11 / 0
Minęło trochę czasu. Panowie, jak tam mieszanki i ogólnie jak tam szamańska responsywność na zamówienia w ostatnich miesiącach?
  • 120 / 3 / 0
Szukaj w dziale "oszuści" czy coś się zmieniło.
  • 236 / 11 / 0
Napisałem tutaj, bo są nowsze posty, a w Oszustach najnowszy z lutego tego roku.
No nic, może trzeba będzie zaryzykować. Ja nie zostałem nigdy zawiedziony, natomiast z czasem realizacji bywało różnie w ostatnich latach :(
  • 120 / 3 / 0
Twoja wola - mi nie odpisał, nie zwrócił kosztów, paczki nie wysłał. Za to otrzymałem wiadomość o nowych produktach i promocjach.
  • 51 / 5 / 0
U mnie tak samo: nie odpisuje , nie zwrócił kosztów, paczki nie wysłał, a korzystałem ładnych parę lat.
  • 974 / 179 / 0
Witam od zawsze męczę się z zaburzeniami depresyjno-lękowymi ale nie będę się rozpisywał bo nie o tym mowa.Od 3 lat leczyłem się farmakologicznie różnego rodzaju SSRI/SNri (obecnie duloksetyna).Leki dużo mi pomogły,pokazały źródła problemów i że ogólnie mój organizm jest zdrowy(narządy) tylko głową szwankuje.Od nowego roku planuje żyć już bez leków i chce zrobić mix adaptogenów bo sama ashwagandha sensoril dobrze na mnie działa.Moje pytanie czy połączenie ashwagandhy sensoril+różaniec górski+bacopa monnieri to dobry mix czy będzie za dużo tego wszystkiego?Myślałem nad dodaniem jeszcze dziurawca ale to chyba będzie już za grubo.Planuje suplementację 6-8tygodni a potem miesiąc przerwy i powtórka.Dziekuje za wszelkie sugestie.Leki pomagają ale nie chce być skazany na te tabletki do końca życia.Mają potencjał(działanie)które myślę że wykorzystałem i mogę się od nich uwolnić.
  • 10 / 8 / 0
Odradzam zakupy u shamana.
U mnie ta sama historia brak zamowienia i brak kasy. Na stronie natomiast pojawiaja sie informacje o dostepnosci nowych produktow :)
Wyglada to troche tak jakby szukal kolejnego jelenia ktory zamowi cos na przelew bankowy.
  • 10 / 8 / 0
Najciekawsze jest to ze jak wyslesz zapytanie do shamana o dostepnosci jakiegos produktu na sklepie otrzymujesz odpowiedz tego samego dnia. Natomiast jak chcesz uzyskac odpowiedz na temat realizacji swojego zaleglego zamowienia jest cisza :)
  • 4383 / 703 / 2117
@Up a nie masz możliwości reklamacji? Rozumiem, że zioła typowo legalne z jakiegoś sklepu i problem z zamówieniem jest, tak? Zwrot nie obowiązuje?
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.