06 czerwca 2022movelylovely pisze: w cherry coco substancją bazową zapewne był hexen, dużo podobieństw w działaniu
Ja pierwszego hexa miałem od razu jak na rynek wjechał. Znaczy pierwszy był w ilości kilkuset gram a drugi rzut przez pewnego wolnego vendora rozszedł się w mgnieniu oka
Od 2014-18 przerobiłem kilkanaście sortów. I na pewno była go substancja bardziej cywilizowana od mdphp ale z dużo mniejszym progiem bezpieczeństwa niz fenidaty czy amfetaminy.
No i wiadomo - jak Hex to bez benzosmieci. Jakiekolwiek benzo do Henia to kolejne kłopoty przy dalszych użyciach.
Jeszcze mi się przypomniały mixy... Ech chyba mój najlepszy mix to był z 2-fma. Pewnie układ krwionośny wtedy dostał w kość ale samo działanie to był lekko stłumiony napęd Henia i poprawione skupienie po fluorowcu.
Ogólnie to nawet dobrze, że Henio znika z rynku. Większość ludzi nie umie się z nim obchodzić. Wrzuca kreski po 70-100mg
Ps jakiś czas temu (z 2-3 lata wstecz) na rynek trafił Hex z dawkowaniem 100-150 mg. Jak zaczęto zwracam uwagę vendorom, że.sie dawkowanie nie zgadza to testerzy zmienili dawkowanie na dużo niższe. I nagle dawki 50mg były super aktywne (co też notabene było przekraczaniem dawkowania).
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Z hexem zresztą miałem krótki romans.
Jako ciekawostkę powiem, że mój kumpel leciał na tym tydzień bez snu i tylko grał w Wowa. Skurwiel był tak wczuty w grę, że cały świat dla niego nie istniał.
I thought I was someone else, someone good
myślałem ze tej zwały za chuja nie przeżyje, latałem ze 3 godziny w kółko po chacie ze złożonymi rękoma ku chrzci Boga, w którego zacząłem wierzyć dopiero jak to poczułem
ja pierdole.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.