Moj kolega jechał z podchala do mnie do Krakowa żeby mi to dać a chyba pozostaje oral :/ kurde chętny jestem na to zajebiste wejście iv a tu nic... I jeszcze towaru nie ma.
Taki rantujący post trochę :D
Z tym zajebistym wejściem po oxy IV to grubo poleciałeś, oprócz natychmiastowego działania oksykodon nie ma wejścia przy podaniu dożylnym.
gluta trzeba kilkukrotnie osuszyć, następnie roztwór lekko podgrzać
Każdy roztwór waliliśmy albo p.r. albo do nocha.
Osobiście polecam po prostu do nosa, osobom uzależnionym to nie robi różnicy ale żaden skręt nie występuje, a strzykawka w dupie jest po prostu pedalska.
Nie traktowałem accordeonu żadną chemią, traktowałem jak wyżej. takie moje doświadczenia.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.