Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 146 / / 0
Na te wakacje pracowałem wyjątkowo dużo, to znaczy jakieś 18h dziennie. Od 9.00 do 20.00 (plaża) a później 22.30-5.30 (dyskoteka) zaczynałem od 50mg czystej efedryny do tego 200mg czystej kofeiny plus 2-3 red bulle w nocy. Skończyłem na 100mg E/400mg K rano, 100mg E/400mg K na podwieczorek i 200mg E/600 K wieczorem czyli razem jakieś 400mg Efedryny plus 1.4 grama Kofeiny dziennie i 3-5 RedBull, codziennie przez ponad 3 miesiące.

Efekty:

- spadek wagi o 15 kg, nieznaczny spadek masy mięśni (cały czas ćwiczyłem)
- nieznaczna arytmia serca przez ok. 3 miesiące po odstawieniu
- nerwobóle przez około 6 miesięcy po odstawieniu
- w trzecim miesiącu w ciągu zaczęły mnie boleć zęby

Spostrzeżenia:

- w pierwszym miesiącu tolerancja nie rośnie aż tak szybko
- po drugim miesiącu nie brać na psty żołądek, możecie się czuć kiepsko
- efedryna "wypiera" z uczuć gorzej niż koks i feta
- NIE ŁĄCZCIE Efedryny z Koksem na raz (w dużych ilościach) raz tak zrobiłem i miałem jakieś paranoje.
- czystej Efedryny nie można porównać z Tussipectem, 50 mg działa tak jak 7 tabletek Tussiego (sprawdziłem)

mam nadzieje że ten post komuś pomoże, pozdro.
Uwaga! Użytkownik divide nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 9 / 0
Moze jakbys bral codziennie z 3g L-Tyrozyny, to skutki uboczne typu wyparcie z uczuc nie istnialyby... Bo to analogiczne do branai 5HTP przy MDMA...
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
divide pisze:
- spadek wagi o 15 kg, nieznaczny spadek masy mięśni (cały czas ćwiczyłem)
Jak to stwierdziłeś? (mieśnie)
  • 146 / / 0
Nieprzeczytany post autor: divide »
w bicepsie schudłem nie więcej niż dwa centymetry a klatka: zero różnicy. Efedryna ma to do siebie że dobrze pali tłuszcz i oszczędza mięśnie tylko nie można przestawać ćwiczyć.

@anonimowy_uzytkownik następnym razem tak zrobie bo taki stan jest fchuj dziwny. Koleś umiera koło ciebie na zawał serca: nic nie czujesz, udaje ci się zgarnąć 500zł ekstra: też nic:/
Uwaga! Użytkownik divide nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="divide"]
w bicepsie schudłem nie więcej niż dwa centymetry a klatka]
dokładnie, efedryna to jeden z najlepszych spalaczy tłuszczu. Należy jednak zachować wysokobiałkową dietę. Co więcej przy wyrobionej tolerancji pod względem pcychicznym ta nadla działa wywyołując katabolizm tłuszczów.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 146 / / 0
pamiętajcie tylko żeby odstawią ją stopniowo żeby nie było efektu jojo bo organizm sie przyzwyczaja do tego "pomocnika"
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
Jak wygląda takie stopniowe odstawianie?Jakie dawki, co ile godzin?
a 25 groszy pi pi ma?
  • 146 / / 0
Blessweed pisze:
Jak wygląda takie stopniowe odstawianie?Jakie dawki, co ile godzin?
hmm proponuje dość szybko schodzić tzn 5-10-15. Przez pierwsze 5 dni 75% dawki, potem przez następne 5dni 50% a na końcu 25%, przez ostatnie 5dni.
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
Dzięki.
a 25 groszy pi pi ma?
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: witt_tms »
Tylko nie myslcie sobie ze on schudl te 15 kg tylko dzieki efce...trening+dieta, z tego sie chudnie a nie ze spalaczy...spalacze sa przydatne w ostatniej fazie odchudzania, kiedy zostaje ci jakies 2-3 kg zbednego fatu...
Ostrzeam, zeby ktos sobie nie pomyslal ze schudnie 15kg walac codziennie sama efke...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.