Wątki traktujące o muchomorze czerwonym (Amanita muscaria).
ODPOWIEDZ
  • 6 / 2 / 0
:)
Micro dawkowanie to zupełnie inna bajka.
Powinno nie działać , ale działa i nie ma nawet komu w pysk dać z tego powodu. :)
Ostatnio zmieniony 05 września 2022 przez loping, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 54 / 12 / 0
Oczywiście, że mikrodozing AM działa ale stosuje się dawki od 1 do 2g suchego grzyba. Sam takie stosowałem i czuć bylo delikatne działanie czasem żadne. Jak działa 100mg to tylko pozazdrościć.
  • 6 / 2 / 0
Stosuje metodę, która jest tutaj:

https://www.youtube.com/watch?v=MCueuw0 ... no%C5%9Bci
  • 54 / 12 / 0
Ja po prostu zjadałem kawałek kapelusza, głównie na noc. Słyszałem że najlepsze efekty są gdy się zażywa rano i wieczorem. Niedługo zacznę testy po wreszcie po miesiącu suszy pada u mnie mocno od 3 dni. W tamtym roku pierwsze AM zbierałem już od 17 sierpnia a pantheriny od końca lipca. W tym chujowym roku nawet jednej pantheriny nie znalazłem nie mówiąc już od AM. A tak ich potrzebowalem do kuracji mikro
  • 6 / 2 / 0
Zmierzyłem dokładnie "dzban" z którego piłem Amanitę i wyszło dokładnie 33 ml.
Napisałem, że bylo to 25 ml, co było nie prawdą.
Mea culpa .
  • 39 / 6 / 0
WSZYSTKO NA CO MOŻE, PODKREŚLAM MOŻE ALE NIE MUSI POMÓC SUSZONY, DRUGI RAZ PODKREŚLAM SUSZONY MUCHOMOR CZERWONY, SUROWY SWIEZY JEST TOKSYCZNY DLA MOZGU ZOLADKA I WATROBY

Mniejsze ilości niż 5g suszonych to juz praktycznie microdosing, lepiej się po nich mysli , jesteś weselszy, spokojniejszy, lepiej śpisz, pomagają na autyzm, depresję, bezsenność, wszystko typu Niepokój zdenerwowanie lęk, wszystkie uzależnienia, ADHD, zewnetrznie na rany, może skórę poprawia, kremy na ból jakis, można go mikrodawkowac jak lsd na kreatywność jako artysta, jako nieliczny z psychodelikow można zazywac w schizofrenii, a nawet można nim spokojnie zastąpić benzo, ale dawki rekreacyjne jak Się nacpasz to nigdy nie ma badtripa bo uspokaja i usypia, takie dawki tez pomagają na wiele zaburzeń, czy poukładają w glowie, rozpisałem wszystko na co może pomóc muchom
  • 7 / 1 / 0
Cześć, mam pytanie:
- czy suszyć te malutkie też i czy suszyć z trzonem czy bez ?
I przede wszystkim, czy na zdjęciu ktoś widzi grzyb który nie jest amanitą ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2534 / 597 / 0
Małe również się nadają.Trzony wyrzuć,używa się jedynie kapeluszy.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1640 / 1032 / 7
@stb

Owszem, kapeluszy jak mówi jegomość nade mną, ale bez blaszek.
Suszymy tylko "skórę", zatem te malutkie z powodu zamkniętych kapeluszy się nie nadają.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 357 / 47 / 0
^a to ciekawe, już wiem czemu kiedyś mnie brzuch rozbolał. Wybiorę się w sobotę.
Czy można zrobić np sos grzybowy z wysuszonych kapeluszy? Jak zagotowanie wpływa na to?
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.