PROSBA O SCALENIE, MODERATORZE, PRZYPNIJ DO POWYZSZEGO, OBDARUJE
SERDUSZKIEM ❤
Dopowiem zwięźle, że obhodzenie się z pochodnymi psylocybiny, jest niczym romans, seans ezoteryvzny xD. Przejadłam wiele i doszłam do wniosku, że mogłabym wylavznie posilać się wywarem z cubensisow w oparach dymu cannabis. Osiągnęłabym katharsis xD. Czasem przegryzając chrupki ekstazy. Oprócz tego benzo/piwo na stresy i nastrojowość.
Rzadne pieprzenie medyków, odstaw wszystko, nie ma prawa bytu.
Psycholodzy i psychiatrzy, nawiedzeni każdy z osobna, ich misja zbawienna, odniosłaby skutek zalamanczy. Żeby funkcjonować, muszę się relaksować oraz odbywać rytualne obrzędy. Bez nich pustka sprawi, że głową będę rozplupywac kamienie, aby się pozbyć natrętnych myśli. Strukturalnie jestem tak zmodyfikowana, że mogłabym radioaktywnie promieniować. Ten obrzęk, jest niewyleczalny przez co prowadzę pochmurny żywot. Cóż, ekscytacja umknęła.
Coś tam porealizujemy, nie usztywniłam się jak mumia. Chociaz, nie mam o czym rozmawiać z ludźmi, mój życiorys lepiej nie odsłaniać, chociaż wirtualnie mozna parafrazować, narracjowac swoim piórem.
40 mg powinno Ci dać już dość intensywnego tripa, a na pewno wyraźne wizuale.
Bez leków celuj w 25-30 mg na pierwszy raz. Homet jest kochany w rozsądnych dawkach, ale może też nieco przytłoczyć, jak przeszarżujesz z dawką.
HOMET solo jest zdecydowanie mniej headspace'owy, tylko fajne wizuale, ale mentalnie w miarę się trzeźwy czujesz. Miprocyna bardziej głęboko działa i trochę bardziej podobnie do gribów.
01 maja 2022lvckyy pisze: Jeżeli wczoraj szło 4-FMA to dzień później mogę tripowac czy efekty będą zbyt słabe?
05 czerwca 2022movelylovely pisze: 4homet ma fajną nietypową ceche, że budzi i ujawnia głębokie ludzkie instynkty, np. gdy leży paczka papierosów na stole, nawet nie pytałam, czy moge tylko po prostu brałam jak swoje. Wiem, że to nie jest pochwalane itd. , ale po homecie nie ma poczucia wstydu. Fazować najlepiej oczywiście w gronie przyjaciół
A zachowanie...
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?