Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 657 / 173 / 0
Wybornie powiedziane.
  • 10 / / 0
Cześć, pale mj od roku ostatni raz zapaliłem jakiś miesiąc temu przez ten rok strasznie dużo brałem MDMA, 2 miesiace temu jak zapaliłem to czułem ze serce mi bije 100km/h wyginało mnie
byłem cały blady, i co jakiś czas jak zapale to mam swiadomość tego że będzie tak samo, nie jest tak tragicznie jak było ale cały czas czuje pustke w zołądku, cały czas bekam, i nie potrafie mysleć o niczym innym niż o tych bólach objawach itp, wiem ze mj działa na psychike i duzo osób mówi mi że sobie wmawiam, jak wziałem xanax to normalnie spaliłem 4g z ziomiem w pół dnia i nic mi nie było tylko te bekanie czasami, jest jakas opcja jakie leki mogę zacząc brać zebym mógł palić, palenie mnie uspokajało i poprawiało humor, wydaje mi się ze mam problemy z żołądkiem dlatego takie objawy mam, pare osób mówiło mi ze jak zaczynam palić i mam nastawienie ze bedzie tak samo to tak będzie za tydzien/2 spróbuje zapalić bez tych mysli i dam opinię
  • 2255 / 384 / 0
Ale żołądek rozwaliłes sobie przez MDMA czy jakie jest połączenie tych wątków?
  • 10 / / 0
znaczy ogólnie cały czas czuje jakby mi żołądek pulsował lub brzuch bo sprawdzam tętno to wszystko okej ale jak przykładam reke na klatke piersiową to czuje szybkie uderzenia i drżenie klatki

Też nie jestem pewien czy żoładek sobie rozwaliłem tym MDMA nie biore już 3 miesiące ale brąłem dużo MDMA paliłem mj
  • 2255 / 384 / 0
To kurwa nabawiłeś się nerwicy Panie @happyart
  • 10 / / 0
@mietowy3 czyli normalnie już palić nie będe mógł?
  • 2255 / 384 / 0
@happyart zmiany są odwracalne, ale dłuższą przerwa jest konieczna.
  • 10 / / 0
no na tą chwile nie pale już w miarę długo bo nie mam ciśnienia że musze, tylko często lubie wypić alkohol lub jakies DXM czy cos a tak na oko po jakim czasie mogę wrócić do palenia? @mietowy3
  • 2255 / 384 / 0
@happyart Nie znam odpowiedzi na to pytanie
  • 766 / 141 / 0
spróbuj zmieszać z CBD, powinno zadziałać przeciwlękowo. Pal lżejsze odmiany i raczej wybieraj indica niż sativa. Jak wchodzi bad trip lub jakieś lęki to możesz zjeść coś słodkiego lub wypić szklankę wody z cukrem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.