Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 785 / 16 / 0
A jaka dawkę bierzesz i jak długo już?
  • 999 / 183 / 0
@deoodeoo biorę 150mg 33dzien(5tydzień mi leci).
  • 785 / 16 / 0
Ja 100 jakieś 22 dni z początku parę dni 50 ale po piłem ostatnio ostro pewnie trochę zepsułem ale już jest ok mirta mówisz dobra do tego będzie?
  • 999 / 183 / 0
@deoodeoo no mnie osobiście sama fluwoksamina rozleniwia,mówię mnie bo np. zaburzonego wręcz przeciwnie.Po dodaniu mirty jestem nakręcony jak na jakimś wspomagaczu,czasami wręcz wpadam w jakieś stany euforii.
  • 785 / 16 / 0
Okey ogarnę SB i. Zobaczę he

Scalono — CATCHaFALL
27 sierpnia 2022tajemniczy25 pisze:
@deoodeoo no mnie osobiście sama fluwoksamina rozleniwia,mówię mnie bo np. zaburzonego wręcz przeciwnie.Po dodaniu mirty jestem nakręcony jak na jakimś wspomagaczu,czasami wręcz wpadam w jakieś stany euforii.
A jak myslisz ze bylo by lepiej np na 200mg czy siedzieć na 100?
  • 999 / 183 / 0
@deoodeoo ja próbowałem 200mg ale było za mocno,typowe objawy nadmiaru sero:ciągle mdłości,wymioty, dreszcze,potworne bóle głowy
  • 85 / 4 / 0
Siemanko jestem 3 tydz na fluwo z krótką przerwą. Mam pytanko komuś ten lek pomaga , niweluje lęki? Ja do tej pory mam tylko bóle głowy, opuchnięty pod oczami lekko jestem a do tego w dzień straszna zamula a podobno kofeiny na tym leku nie można . Poczekać jeszcze aż się rozkręci czy prosić o zmianę leku?dodam że przeważnie biorę 50 , czasem 75 powinienem brać już 100, jak zacznę 100 może coś się zmienic na lepsze ? Pozdr
  • 785 / 16 / 0
Chyba nie szkodzi brać fluwo 100mg i do tego segan5?
  • 1692 / 1040 / 7
@deoodeoo, no co Ty. Pod żadnym pozorem nie mieszamy ani fluwoksaminy, ani żadnego innego leku z grupy SSRI/SNRI z MAO, którym jest selegilina, bo to proszenie się o wszystkie najgorsze objawy zespołu serotoninowego.
Tak samo wymagana jest przerwa między braniem jednego i drugiego: dwa tygodnie.
Uwaga! Użytkownik CATCHaFALL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 785 / 16 / 0
Jakos nic mi nie jest heh
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.