Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 785 / 16 / 0
A jaka dawkę bierzesz i jak długo już?
  • 995 / 183 / 0
@deoodeoo biorę 150mg 33dzien(5tydzień mi leci).
  • 785 / 16 / 0
Ja 100 jakieś 22 dni z początku parę dni 50 ale po piłem ostatnio ostro pewnie trochę zepsułem ale już jest ok mirta mówisz dobra do tego będzie?
  • 995 / 183 / 0
@deoodeoo no mnie osobiście sama fluwoksamina rozleniwia,mówię mnie bo np. zaburzonego wręcz przeciwnie.Po dodaniu mirty jestem nakręcony jak na jakimś wspomagaczu,czasami wręcz wpadam w jakieś stany euforii.
  • 785 / 16 / 0
Okey ogarnę SB i. Zobaczę he

Scalono — CATCHaFALL
27 sierpnia 2022tajemniczy25 pisze:
@deoodeoo no mnie osobiście sama fluwoksamina rozleniwia,mówię mnie bo np. zaburzonego wręcz przeciwnie.Po dodaniu mirty jestem nakręcony jak na jakimś wspomagaczu,czasami wręcz wpadam w jakieś stany euforii.
A jak myslisz ze bylo by lepiej np na 200mg czy siedzieć na 100?
  • 995 / 183 / 0
@deoodeoo ja próbowałem 200mg ale było za mocno,typowe objawy nadmiaru sero:ciągle mdłości,wymioty, dreszcze,potworne bóle głowy
  • 85 / 4 / 0
Siemanko jestem 3 tydz na fluwo z krótką przerwą. Mam pytanko komuś ten lek pomaga , niweluje lęki? Ja do tej pory mam tylko bóle głowy, opuchnięty pod oczami lekko jestem a do tego w dzień straszna zamula a podobno kofeiny na tym leku nie można . Poczekać jeszcze aż się rozkręci czy prosić o zmianę leku?dodam że przeważnie biorę 50 , czasem 75 powinienem brać już 100, jak zacznę 100 może coś się zmienic na lepsze ? Pozdr
  • 785 / 16 / 0
Chyba nie szkodzi brać fluwo 100mg i do tego segan5?
  • 1680 / 1040 / 7
@deoodeoo, no co Ty. Pod żadnym pozorem nie mieszamy ani fluwoksaminy, ani żadnego innego leku z grupy SSRI/SNRI z MAO, którym jest selegilina, bo to proszenie się o wszystkie najgorsze objawy zespołu serotoninowego.
Tak samo wymagana jest przerwa między braniem jednego i drugiego: dwa tygodnie.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 785 / 16 / 0
Jakos nic mi nie jest heh
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.