Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 128 / 6 / 0
Ten pierwszy tekst jest o rozdrobnieniu proszku. 10% to drobiny o maksymalnym rozmiarze 110 μm, 50 % max 200 μm itd.

edit:

Little_Jack, bardzo chytrze wyedytowany post :P
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2008 przez The_great_destroyer, łącznie zmieniany 1 raz.
Think for yourself, question authority.
  • 254 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Jezus pisze:
Specifications
Appearance]

z tego co rozumiem, proszek w którym będzie DXM, będzie miał skład, 10% kryształków po 110 μm, i tak dalej
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
dobra wysłałem im odpowiedz, ze interesuje mnie ilość ~30 g, może więcej (zależy od ceny). Poprosiłem też o wysłanie jakiegoś cennika.
Jak coś przyjdzie, zdam relację.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 714 / 45 / 0
Jezus pisze:
dobra wysłałem im odpowiedz, ze interesuje mnie ilość ~30 g, może więcej (zależy od ceny). Poprosiłem też o wysłanie jakiegoś cennika.
Jak coś przyjdzie, zdam relację.
Jezus, zbawco, cała nadzieja pokolenia dekso-ćpaków w Tobie!
skakanka
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Indyg0 »
W takim razie chyba juz nigdy nie pójdziesz do apteki po aco ;] wystarczy kupic jeszcze cala torbe kapsulek jakąś dokładną wagę i wsypujesz sobie do kapułki ile chcesz :-D Jak Ci sie uda to ja też zamawiam bo aptekarki juz krzywo patrzą :-/
Uwaga! Użytkownik Indyg0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
wagę już upatrzyłem na allegro, za 35 zł idzie znaleźć dokładnosć do 0,01 g. Kapsułki też idzie znaleźć. Jak dobrze pojdzie to i biznes da radę na tym rozkręcić.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Indyg0 »
Wyślij mi na meila na który adres mam do nich napisać bo Ty pisałeś do dwóch i który Ci odpowiedział?
Uwaga! Użytkownik Indyg0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d*m »
Kilka porad, żeby nie skończyło się jak w USA (konsekwencje prawne i zakaz sprzedaży osobom prywatnym):

- Na ew. sprzedaż umawiajmy się tylko na PW.
- Jezus: nie podawaj adresu na lewo i prawo, jak się dzieciarnia rzuci do zamawiania to hurtownik na bank zobaczy,że coś jest nie w porządku.

Sprawa z zamawianiem bardzo pozytywnie rokuje na przyszłość. Aż mi się przypominają czasy kiedy zamawiałem proch z usa ;)
Uwaga! Użytkownik d*m nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 361 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
A ja dostałem salvie od Tima! :D kiedyś...

What's the point? Nie wystarczy wam że można kupić aksy jak fritty. Jak ja bym miał sie pierdolić z zamawianiem czegos to bym zamówił erceki czy coś... albo ekstrakt salvii. Po co wieźć złoto do Eldorado?
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 156 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d*m »
[quote="jogurt"]
A ja dostałem salvie od Tima! ]

Jest w tym sens. Ale kupując większą ilość po 1. robisz zapas na długi czas (30g przy względnie oszczędnym używaniu - raz na 3 tygodnie - w dawce 900mg powinno starczyć na 2 LATA!) a po 2. uwalniasz się od wkurzających spojrzeń w aptekach.
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2008 przez d*m, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik d*m nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.