Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
edit:
Little_Jack, bardzo chytrze wyedytowany post :P
Jezus pisze: Specifications
Appearance]
z tego co rozumiem, proszek w którym będzie DXM, będzie miał skład, 10% kryształków po 110 μm, i tak dalej
Jak coś przyjdzie, zdam relację.
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze: dobra wysłałem im odpowiedz, ze interesuje mnie ilość ~30 g, może więcej (zależy od ceny). Poprosiłem też o wysłanie jakiegoś cennika.
Jak coś przyjdzie, zdam relację.
Po dzisiejszym robię przerwę
- Na ew. sprzedaż umawiajmy się tylko na PW.
- Jezus: nie podawaj adresu na lewo i prawo, jak się dzieciarnia rzuci do zamawiania to hurtownik na bank zobaczy,że coś jest nie w porządku.
Sprawa z zamawianiem bardzo pozytywnie rokuje na przyszłość. Aż mi się przypominają czasy kiedy zamawiałem proch z usa ;)
What's the point? Nie wystarczy wam że można kupić aksy jak fritty. Jak ja bym miał sie pierdolić z zamawianiem czegos to bym zamówił erceki czy coś... albo ekstrakt salvii. Po co wieźć złoto do Eldorado?
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
A ja dostałem salvie od Tima! ]
Jest w tym sens. Ale kupując większą ilość po 1. robisz zapas na długi czas (30g przy względnie oszczędnym używaniu - raz na 3 tygodnie - w dawce 900mg powinno starczyć na 2 LATA!) a po 2. uwalniasz się od wkurzających spojrzeń w aptekach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.