Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 186 / 36 / 0
Myślę, że @bulku ma rację i czas w końcu ruszyć dupę a nie poszukiwać magicznych pigułek. Ile to już czasu szukasz tego świętego Graala? Jakieś efekty?
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 3245 / 617 / 0
Ja nie wiedziałem o poważniejszych problemach @pauleta1987 myślałem że ot, typowy wątek suplementacyjny ze szczyptą psychologii.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 186 / 36 / 0
To już się ciągnie od dawna. OP powinien już dawno udać się do psychiatry i powiedzieć o swoich problemach i wątpliwościach, a nie szukać pomocy na forum "dla ćpunów", leczyć się samemu miksując randomowe leki i pytać dzisiaj, ile Tramalu dla poprawy aktywności i skupienia. Litości... Ty chcesz naprawić swoje życie i się leczyć, czy budujesz równie pochyłą swojego życia?
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 1606 / 257 / 0
Mi osobiście najlepiej działała na nastrój fluwoksamina, aż chciało mi się śmiać bez powodu czasem.
  • 1223 / 487 / 0
@pauleta1987 Spróbuj baklofenu, mnie on zawsze poprawia nastrój, stosuje go jako zamiennik alkoholu, na przykład w jakiś stresowych sytuacjach kiedy potrzebuje się pokrzepić a nie wypada śmierdzieć gorzałą %-D Ale ty kolego po prostu słuchaj lekarzy, a najlepiej połóż się w jakimś szpitalu lub ośrodku na solidną kuracje. Pozdrawiam.
  • 626 / 121 / 0
@ul On jak spróbuję baclofenu to nas zespamuje na amen tu, odradzam!!!

@pauleta1987 Ja Ci proponuję ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY w szpitalu psychiatrycznym, nie myślałem nad tym? Zachowujesz się jak maniak, NIKT CI TU NIE POMOŻE!!! Przestań wkurwiać ludzi.
  • 3455 / 556 / 2
@pauleta1987

Kapsułki te wychaczysz na allegro szukaj uważnie niektóre są nawet o 20 zł tańsze od rówieśniczek!

5 htp
Tyrozyna
Tryptofan
Tauryna proszek
Gaba
Multivitamine b6 complex kupisz za grosze w aptece

Po jednej kapsułce z każdego środka! Koniecznie po jednej więcej niż jedna tabletka wywołuje ból brzucha i wymioty.

Lepsze samopoczucie i wyspanie z rana.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1606 / 257 / 0
Mi też sertralina już 50 mg szybko podniosła nastrój i w bonusie dała takie przyjemne wyjebanie na wszystko.
  • 3455 / 556 / 2
Magnez.

Ja łykami ten zestaw co napisałem i aż mam rozszerzenie źrenic od serotoniny.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.