Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 327 / 68 / 0
Ok dzieki wielkie! To poczekam nastepny tydzien i zamowie odpowiednie pompki. Jakies konkretne igły dokupić? @ImGoingHighIn505
czas zwolnić
  • 1548 / 213 / 0
Zwykłą głupotą jest używanie strzykawek 1 lub 2ccm, przy tej ilości roztworu w filtrze zostaje ok. 1/4 - 1/5 roztworu, zwykle marnotrawstwo. Druga rzecz - wrzucanie fltra do roztworu to też głupota, prawidłowo robi się to tak: z osłonki igły odcinamy kawałek, ten od zamkniętej strony, tak ze 3 - 4 milimetry, sprawdzamy, czy w dłuższą część ciasno wchodzi dzióbek strzykawki, wówczas w przeciwną stronę - tę rozszerzoną wciskamy kawałek filtra, ewentualnie mocno ubitą kulkę waty i mamy znakomity filtr.
Słuchajcie dziadzi, to są wieki doświadczenia.
  • 327 / 68 / 0
Jak biorę pregabaline 150g 1-0-1 to mogę walnąć strzał z ampułki 10mg? (1ml)
czas zwolnić
  • 494 / 134 / 0
@tramalowysong jedno nieznacznie wzmacnia drugie ale przy takich dawkach możesz być spokojny.
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 3 / / 0
Witam. Udało mi sie zalatwic blister mst 200 i przychodze z pytaniem co zrobic jesli w ogole nie widac mi zyl na rekach. Probowac nakluwac na slepo czy lepiej strzelic w stope gdzie ladnie mi widac kilka zylek i jakiej igly uzyc najlepiej. Mam tolerke na kode okolo 450-500mg po miesiecznej przerwie. Wiec ciekawi mnie tez jaka daweczke przywalic najlepiej zeby bylo dobrze. Wiem w co sie pakuje wiec ostrzezen nie trzeba
  • 2532 / 602 / 0
Użyj stazy..
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 82 / 0
@SleepyTrin wez pasek i go mocno zacisnij na rece, poczekaj chwile klepnij 2 razy w lokiec od wewnetrznej strony i poczekaj 2-3 min
ja uzywam igiel terumo 0.4 strzykawka nie pamietam jakos na B, przed koncem iniekcji do zyly zacznij puszczac pasek, zeby reka byla luzna zzanim skonczysz :D
Jestem dość trudny.
  • 357 / 47 / 0
Ile grzecznie można puknąć Majki
Tolerka na kode ok 600mg
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 2532 / 602 / 0
Wal 50 mg.Nie śpiesz się bardzo z dociskaniem tłoczka,bo wyrzut histaminy mocny jest,trochę nieprzyjemny moze być.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 47 / 0
Dzieki, a normalnie z woda sie rozpuszxz 50/1ml? Z filtrem czy bez w pompkę?
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.