Z tych objawów niektóre miewałem ale to samo zawsze przechodziło, chyba miałem szczęście i prolaktyna mi nie podskoczyła.
To pisałem w sumie o amisulprydzie ale flupentiksol też dość długo brałem i też bez problemu.
Ja to się zastanawiam czy nie wrócić do tego Solianu po bo tym całym fluanxolu mam tak raz mnie upierdala znuża raz pobudza tylko ciekawe czy po 15 dniach przerwy On znowu zadziała taka jak wcześniej i zapewne trzeba będzie znowu czekać 2 tyg
Tylko ze ja go brałem (Solian ) od 2018 roku i w końcu się coś pojebalo i przestał działać a ten zjebany fluanxol wycisza to fakt ale działa tylko 2/3 h Max i zmęczenie wyczerpanie jest na nim ogromne ze nawet się mówić nie chce
Tak właśnie chyba zrobię bo nawet moja Pani doktor mówiła ze mogę spróbować na rano nic nie brać i zobaczyć jak się będę czuł
Czy przyjmowane tego leku dalej ma sens jeżeli przez tydzień zupełnie nic sie nie zmienia? Sulpiryd zadziałał praktycznie od pierwszego dnia...
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.