Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 556 / 2
Lekarz psychiatra nie chciał ci przepisać amisulprydu bo to jest lęk dla osób co mają w papierach wbite schizofrenia.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Mi to przepisano chyba na aktywizację, tak mnie zaktywizowało że niby spałem i odpoczywałem a wogóle nie miało to efektów regeneracyjnych, i jeszcze blokowało tzw skuteczność psychologii naturalnej. A co ciekawe przekonałem się o tym dopiero po odstawieniu amisulprydu i polepszeniu tych parametrów.

Tu na rozluznienie humoru co znalazłem w sieci
amisan.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1588 / 254 / 0
05 lipca 2022Mefistofeles1945 pisze:
Lekarz psychiatra nie chciał ci przepisać amisulprydu bo to jest lęk dla osób co mają w papierach wbite schizofrenia.
Ja nie mam schizofrenii a w sumie 3 albo 4 lekarzy przepisywało mi amisulpryd na aktywizację.
  • 3455 / 556 / 2
A masz zniżki? Bo zniżki lecą jak ma się wbite w papierach schizofrenia z tego co mi wiadomo.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1588 / 254 / 0
Nie, płacę 100 % ale chodziło mi o to że ci lekarze na których trafiałem chętnie przepisywali mi amisulpryd.
  • 53 / 7 / 0
Po roku brania Ami w dawcę 100 mg niestety norma Prolaktyny przekroczona 5 krotnie.
  • 657 / 173 / 0
Wystarczy trochę popakować, wzrośnie testosteron naturalny wróg prolaktyny.
  • 1005 / 272 / 0
Wrocilem do amisulprydku 2 x 100.

Bralem arypiprazol parę tygodni, ale to gówno jakich mało. Chuj wie jak to dawkować, ja juz bralem 1/4 tabsa 10mg, bo powyżej nie wiedziałem co ze sobą zrobić. Juz mnie jakies mdłości zaczęły brać w tym tygodniu bez amisulprydu, nastroj huśtawka, zero motywacji, drzemanie w ciągu dnia.

Po przyjęciu tableteczki w 1,5h wszystkie problemy zniknęły.

Kochom amisulpryd. 🐖
  • 1588 / 254 / 0
@GermanskiOprawca ja biorę teraz arypiprazol i jest ok ale w przyszłości na pewno wrócę do amisulprydu bo to jeden z lepszych leków jakie brałem, planuję brać na zmianę ami i arypiprazol kiedy jeden przestanie działać, a pewnie też będę próbował jeszcze flupentiksolu bo za pierwszym razem dobrze mnie stymulował.
  • 1005 / 272 / 0
@zburzony

Ja polecam kombo Modafinil + amisulpryd, dobrze się komponują w duecie i dają dużo energii.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.