Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1174 / 228 / 23
@GermanskiOprawca
Jednak dodałbym, że fenylo może pomóc komuś kto utknął w całkowitej stagnacji i po prostu nie ma motywacji, żeby nawet chcieć mieć motywacje (masło maślane). Taki szok, że może być lepiej i można zainteresować kogoś kwestią nootropów. Ja tak robiłem i dawało dobre rezultaty.

Dodatkowo brany codziennie po 200mg nie miał swoich speedowych właściwości, ale działał tak w tle, że przebijał inne racetamy w kwestii motywacji i zapamiętywania. O dziwo działał prawie cały dzień, a nie jak napisali 1-3 godziny, możliwe też dlatego, że pomagał w rozruchu z rana, a potem już szło z górki, bo się człowiek odpalał na resztę dnia tym co robił rano (rano tryb downa i u mnie resztę dnia definiuje to co zrobię rano).

W czasach suszy została mi ostatnia dawka fenylo na jakieś święto czy coś. Jak tak dalej pójdzie to zamówię ze 100g z Chin i będę walczył z celnikami na kartki papieru
  • 431 / 23 / 0
Czy fenylopiracetam mozna legalnie kupic z zagranicznych sklepow?
  • 2990 / 1652 / 35
24 lipca 2022GermanskiOprawca pisze:
Fenylo jest strasznie cpunski, ja bym celował w inne nootropy.

Poza tym aktualnie nigdzie nie jest dostępny.
Jest dostępny po 30zl za 1g zarlam ostatnio i hydrazyd też fajny.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1078 / 280 / 0
@AnnaS

Mi się po hydrazydzie z ekstraktów chciało wymiotować, nigdy więcej.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2990 / 1652 / 35
Ja po tej wersji miałam antydepresyjne myśli i w ogóle na luzie. Po hydrazydzie właśnie tak było.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 483 / 15 / 0
Pytanie o phenylpiracetam:
post3635428.html#p3635428
Król Jest Tylko Jeden
  • 999 / 183 / 0
Mam takie pytanie.Od jakiś dwóch tygodni stosuje fenylopiracetam,jednocześnie miałem przerwę od pregabaliny dobre pół roku.Zobaczylem ja w szafce i tak sobie myślę a jest sobota to po takiej przerwie będzie boom.Prega strasznie podbija mi nastrój i nakręca jeżeli stosuje doraźnie a tu oprócz nie miłego stanu otumanienia i problemu z koordynacja ruchowa nic.Zero efektów psychicznych jak lepszy nastrój itp.Nawet więcej bo mam jakieś shizy,zaostrza mi fobie społeczna.Czy to wina fenylopiracetamu?
  • 880 / 365 / 6
Bardzo możliwe. Jeśli coś Ci nie służy, odstawiasz to, podstawowe zalecenie z ulotki.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1174 / 228 / 23
11 września 2022tajemniczy25 pisze:
Mam takie pytanie.Od jakiś dwóch tygodni stosuje fenylopiracetam,jednocześnie miałem przerwę od pregabaliny dobre pół roku.Zobaczylem ja w szafce i tak sobie myślę a jest sobota to po takiej przerwie będzie boom.Prega strasznie podbija mi nastrój i nakręca jeżeli stosuje doraźnie a tu oprócz nie miłego stanu otumanienia i problemu z koordynacja ruchowa nic.Zero efektów psychicznych jak lepszy nastrój itp.Nawet więcej bo mam jakieś shizy,zaostrza mi fobie społeczna.Czy to wina fenylopiracetamu?
Fenylopiracetam pogorszy sytuacje jeżeli chodzi o shizy i lęki. Do tego spotęguje nerwowość i nie poczujesz tego co potrafi dać fenylopiracetam, gdy załączają się takie jazdy. W ogóle dodam, że od pregaby trzymałbym się z daleka. Fenylopiracetam za to jest super brany codziennie, bo wtedy już nie ma amfetaminopodobnej stymulacji, ale za to najlepiej się sprawdzał ze wszystkich nootropów jakie miałem na pamięć
  • 999 / 183 / 0
@Morfeo ja robiłem sobie miesięczną kurację fenylo a co do pregaby to wiem bo zejście z niej jest paskudne,ja mam objawy Ala podobne do alkoholowego zespołu odstawiennego jak pobiorę ją dłużej i chce odstawić dlatego tylko doraźnie jej używam czasami
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.