22 lipca 2022MamHCV pisze: Można również iść w zaparte i wypierać się wszystkiego lub nic nie mówić, niech sami sobie znajdą obciążające zarzuty.
Pamiętajcie, że nawet jeśli Wam nic nie grozi, to nigdy nie strzelajcie z dupy na vendora
Warta zapamiętania paremia rzymska.
Można iść w zaparte, pod warunkiem że wiesz ile oni wiedzą.
Albo do jakiego momentu mogą cię podpuścić.
Poza tym niektóre dowody mówią same za siebie więc jeśli jesteś na nagraniach z monitoringu czy to pod bankomatem czy to na poczcie czy to od paczkomatem Jeśli mają twój numer konta numer telefonu wyciągi z konta bankowego i wiedzą że interesujesz się tematyką substancji psychoaktywnych to żaden sędzia nie da z siebie zrobić idioty.
Co innego śledczy na policji... ;)
Poza tym- zawsze to powtarzam w takich sytuacjach- mogłeś komuś zrobić wpłatę na wskazane konto bankowe ponieważ druga osoba Nie posiadała internetowego dostępu i tak dalej A mówiła że chciała coś zamówić ze sklepu zapłacić za Allegro czy coś.
Ale pamiętajcie że kłamstwo jest dla inteligentnych
"Rutyna to rzecz zgubna "
Nigdy zadnej sprawy nie mielismy, jedyne co nas laczy to przelewy z banku z jakimis dziwnymi numerami.
Email fejkowy.
Tak jak wspomniałam wcześniej, robimy dużo przelewów (psiarski nie ma dostępu do przelewów w czasie rzeczywistym), a jeszcze ogarniamy czy to pomoc prawna. Bo bywa tak żę prokuratura w Warszawie prowadzi śledztwo i poprosi policję z Rzeszowa o przesłuchanie świadka, to wtedy mają psiarscy po całości wyjebane.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Życie w kraju PIS-u coraz bardziej mi przypomina Koreę Północną
25 lipca 2022LittleQueenie pisze: @mariusz9984 ale psiarski ktòry Cię przesłuchuje nie ma otwartego kompa z Twoim kontem żeby walidować Twoje zeznania w real time.
25 lipca 2022LittleQueenie pisze: @mariusz9984 ale psiarski ktòry Cię przesłuchuje nie ma otwartego kompa z Twoim kontem żeby walidować Twoje zeznania w real time.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.