22 lipca 2022MamHCV pisze: Można również iść w zaparte i wypierać się wszystkiego lub nic nie mówić, niech sami sobie znajdą obciążające zarzuty.
Pamiętajcie, że nawet jeśli Wam nic nie grozi, to nigdy nie strzelajcie z dupy na vendora
Warta zapamiętania paremia rzymska.
Można iść w zaparte, pod warunkiem że wiesz ile oni wiedzą.
Albo do jakiego momentu mogą cię podpuścić.
Poza tym niektóre dowody mówią same za siebie więc jeśli jesteś na nagraniach z monitoringu czy to pod bankomatem czy to na poczcie czy to od paczkomatem Jeśli mają twój numer konta numer telefonu wyciągi z konta bankowego i wiedzą że interesujesz się tematyką substancji psychoaktywnych to żaden sędzia nie da z siebie zrobić idioty.
Co innego śledczy na policji... ;)
Poza tym- zawsze to powtarzam w takich sytuacjach- mogłeś komuś zrobić wpłatę na wskazane konto bankowe ponieważ druga osoba Nie posiadała internetowego dostępu i tak dalej A mówiła że chciała coś zamówić ze sklepu zapłacić za Allegro czy coś.
Ale pamiętajcie że kłamstwo jest dla inteligentnych
"Rutyna to rzecz zgubna "
Nigdy zadnej sprawy nie mielismy, jedyne co nas laczy to przelewy z banku z jakimis dziwnymi numerami.
Email fejkowy.
Tak jak wspomniałam wcześniej, robimy dużo przelewów (psiarski nie ma dostępu do przelewów w czasie rzeczywistym), a jeszcze ogarniamy czy to pomoc prawna. Bo bywa tak żę prokuratura w Warszawie prowadzi śledztwo i poprosi policję z Rzeszowa o przesłuchanie świadka, to wtedy mają psiarscy po całości wyjebane.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Życie w kraju PIS-u coraz bardziej mi przypomina Koreę Północną
25 lipca 2022LittleQueenie pisze: @mariusz9984 ale psiarski ktòry Cię przesłuchuje nie ma otwartego kompa z Twoim kontem żeby walidować Twoje zeznania w real time.
25 lipca 2022LittleQueenie pisze: @mariusz9984 ale psiarski ktòry Cię przesłuchuje nie ma otwartego kompa z Twoim kontem żeby walidować Twoje zeznania w real time.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.