Przez ostatnie 10 dni przerobiłem 70g trochę przestało klepać, tolerka rośnie wiadomo nic nowego ale ostatnie 3 dni zszedłem do 2-3g dziennie i dziś przyjebałem sobie 8g i dalej czuje fajną faze fenkową i tak sobie chodzę po domu nie mogę ustać w miejscu patrzę waga stoi, myślę dawno się nie ważyłem to zobaczę i trochę zbladłem jak z ostatniego ważenia prawie 70kg na wadze zobaczyłem 55kg(mam 180cm), co ciekawe z wyglądu w ogóle się nie zmieniłem a nawet lepiej wyglądam niż przedtem (większe łapy) bo pracuje fizycznie no ale takiego przeskoku kg się nie spodziewałem, na fenku prawie wgl głodu nie czuje ale jem normalnie jeszcze z nieciekawych rzeczy brunatny śmierdzący mocz + częste oddawanie kału w formie rzadkiej no i zbrzydło mi piwo lubiłem teraz już nie pijam nie dobre ble.
Ps. ten fenibut z revenge średnio polecam jakiś taki lekko kremowy zanieczyszczony(powinien być biały bodajże) dużo trzeba zjeść żeby cos poczuć
jak macie jakieś legit stronki z legit towarem który jest dostępny i nie jest to swiss to możecie podesłać
pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę ciumki
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.