uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 12883 / 2513 / 0
Nie uprawiałem nigdy indoor, ale suszyłem wiele razy w bloku i to nie takie małe ilości : ) Bez filtra węglowego, bez żadnych neutralizatorów zapachów i.... wciąż jestem na wolności.
Intensywność zapachu świeżo ściętego i trymowanego "na mokro" krzaka jest też większa, niż rosnącego (przynajmniej ja to tak odczuwałem) jeszcze. Z tych wszystkich cięć dosłownie buchają terpeny i od samego wąchania chodziłem 2 dni non stop nastukany.
Ciężko mi obiektywnie ocenić, na ile zapach wydostawał się poza mieszkanie, bo od ciągłego przebywania w nim zwyczajnie słabiej go czułem.

Dobry setup powinien właściwie rozwiązać ten problem, bo inaczej wpadki indoorowców byłyby 5 x częstsze.
Szczelny namiot, dobra wentylacja i filtr węglowy do must have. Nie daję żadnej gwarancji, bo działam tylko outdoor, ale jestem niemal pewny, że to jest spokojnie do zrobienia.
  • 14 / 3 / 0
27 czerwca 2022prezikce pisze:
przy uprawie w bloku, jest szansa tak odfiltrować zapach, że nic się nie wydostaje na zewnątrz? Bo tylko to mnie powstrzymuje przed zasadzeniem krzaczka.
Tak.
Nakurwiałem akacze, euforie i skunk#1 od SS w bloku :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.