01 lipca 2022pierdypl pisze: @platano klasyczny mix - weed znacznie podbija wjazd oxów i euforię jednak kosztem sporego odrealnienia (przynajmniej u mnie)
2/3 x 10mg SR jest naprawdę do zniesienia, przy w miarę szybkiej redukcji...
Jak myślicie przeskok z oxy na DHC contninus będzie mądry, przy redukcji?? Bedo 60mg..
17 lipca 2022Roberto666 pisze: Kolesiowi odstąpiłem 6 szt. 40mg,twierdzi że pokruszył i łyknął wszystko i... nic... co o tym sądzicie?
Nawet przy rozwiniętej tolerce na opio, powinien poczuć te 240mg oxycodonu, nie jest to mała dawka, więc coś ten twój znajomy kręci.
też myślę że coś kręci.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.