Intensywność zapachu świeżo ściętego i trymowanego "na mokro" krzaka jest też większa, niż rosnącego (przynajmniej ja to tak odczuwałem) jeszcze. Z tych wszystkich cięć dosłownie buchają terpeny i od samego wąchania chodziłem 2 dni non stop nastukany.
Ciężko mi obiektywnie ocenić, na ile zapach wydostawał się poza mieszkanie, bo od ciągłego przebywania w nim zwyczajnie słabiej go czułem.
Dobry setup powinien właściwie rozwiązać ten problem, bo inaczej wpadki indoorowców byłyby 5 x częstsze.
Szczelny namiot, dobra wentylacja i filtr węglowy do must have. Nie daję żadnej gwarancji, bo działam tylko outdoor, ale jestem niemal pewny, że to jest spokojnie do zrobienia.
27 czerwca 2022prezikce pisze: przy uprawie w bloku, jest szansa tak odfiltrować zapach, że nic się nie wydostaje na zewnątrz? Bo tylko to mnie powstrzymuje przed zasadzeniem krzaczka.
Nakurwiałem akacze, euforie i skunk#1 od SS w bloku :)
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.