Och, kwitniesz w oczach, jak melodyjna nimfa
Ahh, jak najbardziej ❤
Nie pożałowałabyś tej chwili, ale potem żałowałabyś do końca życia ;)
@sclero2014
No, ja to się cieszę, że ktoś tu jeszcze umie dbać o zdrowie ;)
Tymczasem ja mam znowu tą ochotę poddać się totalnej, absolutnej otchłani, w którą zabiera mnie ten cień, rosnący za mną coraz większym.
Nie byłabym taka pewna, nieraz żałuję, że wogóle stąpam po tym świecie.
Jednorazowy SPEED-BALL, przepalony crackiem, nikomu jeszcze nie zaszkodził.
21 czerwca 2022Melodyne pisze: @pomarszczona
Ahh, jak najbardziej ❤
Nie pożałowałabyś tej chwili, ale potem żałowałabyś do końca życia ;)
@sclero2014
No, ja to się cieszę, że ktoś tu jeszcze umie dbać o zdrowie ;)
Tymczasem ja mam znowu tą ochotę poddać się totalnej, absolutnej otchłani, w którą zabiera mnie ten cień, rosnący za mną coraz większym.
21 czerwca 2022pomarszczona pisze: @Melodyne
Nie byłabym taka pewna, nieraz żałuję, że wogóle stąpam po tym świecie.
Jednorazowy SPEED-BALL, przepalony crackiem, nikomu jeszcze nie zaszkodził.
![]()
No nie, nie chcesz niczego innego potem. A dodaj skałkę on top, to girls gone wild i znowu policja w mieście na nogach xD w końcu tępe chuje mają coś do roboty. Ale co to kurwa ma być, jakieś wybijanie szyb?
Tymczasem jakiś zwyrol gwałci w biały dzień kobietę, co wyszła z psem na spacer do parku.
Hatfu, niebieskie świnie.
Ale zapraszam serdecznie, może komuś uda się ta magia w końcu, zajebać raz i nie dopuścić do dalszej tragikomedii
Jak u ciebie?
22 czerwca 2022Melodyne pisze: Jak widać,@adverse ciągła walka o finalną śmierć;)
Jak u ciebie?.
Albo daj znać jak już będziesz na wykończeniu to Ci zajebie ostateczny cios z bańki jakoś nie wiem jak
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.