Próbowaliście się kiedykolwiek uczyć po oksykodonie? Ja np dziś zarzuciłam 30mg na uczenie się do egzaminu bo bez tego to porażka, w ogóle zasiąść nie mogę do tego (jeszcze fakt, że temat angielskiej literatury nie jest dla mnie zbyt ciekawy).
Czekam na opowieści i propozycje
Usunięcie oczojebnego koloru - D5
I thought I was someone else, someone good
Obecnie nie biorę i zaliczenia czy egzaminy też zdaję ale ledwo co na trójkach czy tam trzy i pół. Jeszcze mam kilka egzaminów które będę na czysto zdawał, także będę miał porównanie. Sesja z opioidami vs sesja bez.
Fuzja - D5
Proszę o scalenie.
Uważam, że duży wpływ ma tolerancja na opioidy odnośnie nauki.
Ja będąc w ciągu na kodeinie gdzie brałem dawki rzędu 750-1000mg, do nauki brałem te 750mg i mnie lekko to smyrało, zwiększało motywację i skupienie. Branie z kolei mniejszych dawek,jakieś 400,500 czy 600 nie zadowalało mnie, wkurwiało, i byłem mniej skłonny do nauki.
Osoba , która nie ma tolerancji bądź niską, nie jest w ciągu, biorąc 750mg to się tak ugrzeje, że nauka to będzie ostatnie co będzie chciała robić.
Także dawka jest bardzo ważna, żeby lekko posmyrało, więcej motywacji, ale nie ujebanie się i noddowanie przed książką/laptopem.
Języku francuski, nadchodzę %-)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.