Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
przykładowy user pisze: a co ma większy potencjał uzależniający ecstasy czy amfetamina? wiem, że pytania dla niektórych mogą być śmieszne, ale jestem laikiem.
RysiuRonson pisze:fugaprzykładowy user pisze: a co ma większy potencjał uzależniający ecstasy czy amfetamina? wiem, że pytania dla niektórych mogą być śmieszne, ale jestem laikiem.
Zapraszam do mojej sondy http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=237
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
przykładowy user pisze: a porównując mdma do kwasu lizergowego, czy psylocybiny?
Grzesztof pisze: Brałem tabsy parę razy w życiu. Nie mam z nimi wielu doświadczeń. Były to wisienki oraz białe, niebieskie i żółte krzyże. Nie działały na mnie jednak one tak zajebiście jakimi je wszyscy piszą. W ilościach po 2 ( 1 + 1 po 20 minutach ) nie miałem prawie żadnej vixy ale pamięć mi prawie całkowicie wysiadała na dobre parę godzin. W ilościach 5, 6 z pamięcią wszystko git i czułem już vixę. Po 6 żółtych krzyżach było ostro. ;-P Ale czy to trzeba aż tyle ? Czy to ze mną coś nie tak ? Czy po prostu dostawałem zawsze jakiś szajs ? Czy trzeba je łączyć z fetą ? Dzięki za odp. Pzdr.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.