Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 1078 / 280 / 0
@begreen4fun

Szaman teraz telefonicznie obsługuje sprawdzoną klientelę xD
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 5 / 0
@GermanskiOprawca
Dostałeś kompozycje czy coś innego zamawiasz?
  • 1078 / 280 / 0
@begreen4fun

Pod koniec zeszlego roku kompo mi wysylal.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 5 / 0
@GermanskiOprawca
W zeszłym roku też dostawałem, spróbuj teraz coś zamówić :)
  • 1078 / 280 / 0
@begreen4fun

Ja już tego nie chcę, bo mi ryje banię xD
  • 45 / / 0
Chciałem właśnie pierwszy raz coś z tam wziąć i ten kontakt nie działa na gg?
  • 4 / / 0
Chciałam zamówić ekstrakt z dream herb w shamanshopie, ale nie mogę się zarejestrować. Ten cały Szaman nie budzi zaufania. Czego on się tak boi, że aż zamknął sklep dla nowych klientów? Co on tam ma za tymi swoimi uszami? Smuteczek, pozostaje zamówić ekstrakt z kasztana snów za granicą. :<
  • 1078 / 280 / 0
@Sara101

Pisz na maila, mam też do niego nr telefonu jak jesteś legitna xD
  • 120 / 3 / 0
W dziale "oszuści" możesz rozwinąć swoje podejrzenia
  • 23 / 2 / 0
Ja tam uważam, że Szaman wywiązuje się z zamówień bo zawsze ostatecznie wszystko do mnie dociera, a kupuję tam od lat. Inna sprawa że czas realizacji bywa ostatnio różny, czasami naprawdę długi... Przypuszczam, że takie tempo realizacji ma jakieś obiektywne przyczyny, bo przecież w interesie sklepu leży raczej większa a nie mniejsza sprzedaż. Problemem jest dla mnie bardziej brak jednolitych standardów. Niekiedy 2V2 są bardzo mocne, innym razem bardzo słabe... Człowiek wolałby wiedzieć za co płaci.

Jeśli chodzi o etnobotanikę to znalazłem ostatnio w sieci inny polski sklep - nie wiem czy mogę wymienić nazwę - który oferuje takie produkty jak kanna 200:1, lactuca virosa 100:1 czy klip dagga 100:1. Trochę mnie kusi żeby przetestować. ale jeśli ktoś miał już do czynienia z tym sprzedawcą to chętnie poznałbym opinię - czy produkty należą do tych "działających", a jeśli tak to w jakich dawkach itd.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.