Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1080 / 281 / 0
@Reem09

Ode mnie propozycja, która mi pomaga w zestawie z lekami antydepresyjnymi:

Modafinil 200 - 0 - 0
noopept 25 - 25 - 25
kofeina 200 - 200 - 200

Bo piracetam jakos szczególnie ba poziom energii i motywacji nie wplywa, jedynie może podbić dzialanie leków antydepresyjnych, co wiem z autopsji. Plus nie zostawia trwalej poprawy po zakończeniu suplementacji.

Jeszcze nad fasoracetamem się zastanów, bo upreguluje poziom Gaba-B, ale jest dość drogi. Ja sobie teraz suplementuję 2 x 20/30mg dziennie i fajnie działa w miksie z noopeptem.

Ano i do powyższego kombo obowiązkowo ALCAR lub cholina CDP
  • 7 / 1 / 0
Dawkowani to 2,4g 2 maks 3 razy dziennie przez dwa tygodnie, a potem 1,2g 2 razy dziennie
  • 4 / 1 / 0
Piracetam I tak zarzucę hehe antydepresant zajadm już z 5 lat więc jak podbija to pasuje i do tego dorzuce noopept i poczytam jeszcze o tych specyfikach co wypisałeś zamówiłem juz weklert 150 po szybkim zapoznaniu się z tematem modafiny.. zobaczymy mało jest materiałów czy modanafil może pomóc w uzalezniu od amfetaminy. Mam nadzieję tylko ze mi nie wyślą wyjebki narazie 30 tabs na sprobe a może uda mię wyrwać z apteki modanfil ale ponoć mocno drogi.. a stymulanty kocham niestety i ciężko przerwać xd
  • 1080 / 281 / 0
@Reem09

Waklert to armodafinil. Osobiście nie przepadam, bo powoduje u mnie rozdrażnienie.

No ale moda jest swietny na uzaleznienia od stimów. Na mnie super działa, a mam za sobą ketonową przeszłość.

Ja stosowalem rok temu 3 x 3600mg piracetamu dziennie, ale warto zaczynac od nizszej dawki, bo kazdemu co innego spasuje. Z noopeptem w miksie dawkowanie może być też niższe.
  • 4 / 1 / 0
Waklert napewno sprobuje bo 4 miechy dzień w dzień na speedzie nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni choc probuje wyjsc z gowna od lat ale ja to tak kocham. U ciebie rozdrażnienie ale jak ja ponad 10 lat juz fete zajadam to myślę waklert zniosę:) chce odstawić gowno i w miarę szybko dojść do siebie może waklert coś pomoże bo jest to kuresko trudne dla mnie pierwsze tygodnie beż polaka i często nie wytrzymuje :) pitacetam plus noopept tez zarzucę i choline cdp. Podoba mi się zestaw i mam coś dodatkowej motywacji
  • 1080 / 281 / 0
Spróbowałem walnąć 1200mg do sunifiramu.

Najpierw skoczył mi puls do 116, a teraz utrzymuje się poddenerwowanie. Spróbuję jutro poloweczke, bo jednak dzialanie jest odczuwalne.

Ale jak efekty uboczne będą dominować to kij z tym.
  • 9700 / 1911 / 2
19 maja 2022GermanskiOprawca pisze:

Bo piracetam jakos szczególnie ba poziom energii i motywacji nie wplywa, jedynie może podbić dzialanie leków antydepresyjnych, co wiem z autopsji. Plus nie zostawia trwalej poprawy po zakończeniu suplementacji.
Co ? XD
sproboj kiedyś zadbać o tłuszcze i wapń, sód magnez z potasem i daj znać czy działanie ogranicza się tylko do podbijania antydepow.
19 maja 2022GermanskiOprawca pisze:
ALCAR lub cholina CDP
Co ? XD Wy się czasem zastanawiacie co do czego i po co się łyka ? 😅
Btw też bym słabo czuł piracetam jakbym to łykał z jakimiś cholinami. Choliny to se łykaj na zdrowsza wątrobę 😁. A mózgowi potrzeba ACETYLOcholiny.

Swoją drogą jak się łyka kilka substancji to ciężko ocenić dzialanie

[post_id=3616028 time=1652217676 user_id=129843]
Ja kiedyś dawkowałem 3 razy 3600mg piracetamu dziennie xD
[/quote]
Bezsensu. 2x2400 robi robotę.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1080 / 281 / 0
@Stteetart

Chujowy ten piracetam.

Zmysły faktycznie podkręcone na maks, ale człowiek jakiś znerwicowany. Jest za głośno i za wyraźnie. 🐖Pewnie znowu musialbym hydro do tego walić, żeby wyrównać działanie. Noopept o wiele lepszy plus działa antylękowo i relaksująco.
  • 2814 / 367 / 0
Jest sens bawić się w piracetam ? Ktoś brał jakie dawki dopiero dały się poczuć? I sprawiały że było czuć że coś było wzięte? Jakie były efekty ? Po jakim czasie ?
  • 336 / 68 / 0
Wlasnie zastanawiam sie czy jest sens dokupic w aptece czeskiej, dwie paki po 120 tabs, to 120 zl plus wysylka 15 plus pobranie 10, ladnie sie komponowal z tym NAC ale chyba zostane przy samym noopepcie.
Za drogie to gowienko a dzialanie subtelne.
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.