Udzielał się z 3 kont.
@885, @Egzotico, @Anabolik.
29 kwietnia 2020Rosynant2000 pisze:Żyj wieczenie !!!29 kwietnia 2020Anabolik pisze: W ogóle po doprowadzeniu na sor udałem się do wc i lotka Henia weszła Lekarz jak mnie zobaczył i mówił zaraz na psychiatrykk haha
Jakąś reinkarnację uskutecznił po drugiej stronie bo lepiej buduje mi się kondycję fizyczną, a już sama ksywka świadczy czym się jarał. Będę pamiętał dopóki nie zapomnę..........
https://www.youtube.com/watch?v=maRmyQtLObg
Pablopavo i Ludziki - Krzysiek
22 kwietnia 2022Brutalny pisze: Anabolik wyciągnął kopyta?
Jest tam wiele zdjęć Krzyska oraz innych, którzy odeszli w chwale, na polu bitwy, heroicznie walcząc z trzeźwością.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.