Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 143 / 23 / 0
10 kwietnia 2022reformatorponownie pisze:
Siema!
To chyba wątek dla mnie. [...]
Wlasnie przez twoj post ogarnalem ciekawa zaleznosc, praktycznie wiekszosc skutkow psychicznych spowodowanych braniem BK jest wrecz IDENTYCZNE co Borderline, malo tego, ja ktory z natury mam borderline przestalem odczuwac wlasnie jego objawy przez BK tzn przy dluzszym okresie brania wszystkie objawy bordera znikly a pojawily sie psychozy odrealnienie otepienie itd. W momencie odstawienia krysztalu na troche dluzszy czas to wszystkie objawy borderline zaczely wracac

Usunięto zbyt długi cytat | 909
Nie ma że za mocno %-D
  • 15 / 4 / 0
@cancelotti Donosowo, od wczoraj również dożylnie. Lewa dziurka nie istnieje, prawa jeszcze się trzyma. W lewej mam sito po prostu.
  • 2 / / 0
10 kwietnia 2022reformatorponownie pisze:
Siema!
To chyba wątek dla mnie [...]
Z waleniem konia podczas fazy jest jeszcze ten problem, ze ostro ryje uklad nagrody

Usunięto zbyt długi cytat | 909
  • 9526 / 1874 / 2
11 kwietnia 2022cancelotti pisze:
@reformatorponownie Dużo wnosi Twój post. Musisz mieć organizm z tytanu, że tyle czasu lecisz i nie ma żadnych fizycznych perturbacji.
Ja na drugi dzień po wąchaniu miałem mega doły, co mnie zniechęcało do dalszego zażywania na jakiś tydzień.
Rozumiem, że przyjmujesz donosowo? Jak stan nosa? U mnie jedna dziurka już wyżarta i nie mam "cugu" tak jakby nos się zapada przy zatykaniu prawej dziurki i próbie wciągnięcia powietrza.
10 lat, to niezły wynik wykręcony.
Będzie wszystko dobrze dopóki coś się nie sypnie. Z b-k jest zawsze tak, że jest dobrze dopóki są ketony.
Organizm leci na mechanizmach kompensacyjnych a do tego zalew neuroprzekaźnikami powoduje, że wielu ubokow nie zauważamy.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 15 / 4 / 0
@agentwiadro Leczysz bordera terapią? Ja chodzę na poznawczo-behawioralną ale nie wiem jaki jest sens terapii skoro ciągle jestem nagrzany.
  • 9526 / 1874 / 2
@reformatorponownie zależy co wynosisz z tej terapii. Jeśli np tylko butelkę wody to nie ma sensu xD
Jednak jeśli faktycznie coś Ci zostaje w głowie to sens jest jak najbardziej.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 143 / 23 / 0
16 kwietnia 2022reformatorponownie pisze:
@agentwiadro Leczysz bordera terapią? Ja chodzę na poznawczo-behawioralną ale nie wiem jaki jest sens terapii skoro ciągle jestem nagrzany.
Chodze, staram sie cos wynosic ale przez odklejenie i psychozy jest trudno myslec o wlasnych problemach
Nie ma że za mocno %-D
  • 15 / 4 / 0
16 kwietnia 2022Stteetart pisze:
@reformatorponownie zależy co wynosisz z tej terapii. Jeśli np tylko butelkę wody to nie ma sensu xD
Jednak jeśli faktycznie coś Ci zostaje w głowie to sens jest jak najbardziej.
Bardzo lubię spotkania z terapeutą, po każdym spotkaniu czuję ulgę i dużo się uczę, zastanawiam się tylko jak to się ma do ćpania. Czy nauka samego siebie ma sens jak prawie ciągle jest się na bombie?
  • 1062 / 277 / 0
@reformatorponownie

Ja tak chodzilem na początku 2019 na psychodynamiczną przez dwa miesiące. Prawie codziennie na bombie, a przykre wspomniane, ktore powracały przez terapię powodowaly, że ochota na ćpanie byla jeszcze wieksza. Terapeutka zadecydowała zatem o zakonczeniu terapii po rozmowie ze swoim superwajzorem, bo stwierdziła że to nieetyczne mnie dobijać xD - wiedziała o braniu bo jej opowiadalem o tym zawsze.

Walilem wtedy ketony i kanna i serio ciężko ze mną bylo.
  • 932 / 169 / 0
Jakoś w zeszłym roku jadłem 3 mmc i bardzo pogryzłem się w środku jamy ustnej. Kiedyś takiego problemu nei miałem i w sumie po MDMA w grudniu było podobnie. Macie jakieś rozwiązanie na ten problem?
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.