Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 53, 54, 61, 63, 65, 66 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 164 / 1 / 0
nie oszukujmy się ale żeby złapać kogoś kto ma te pare krzaków nikt nie będzie się po nocach czaił- może w dzień, ale też mało prawdopodobne - pewnie by tylko wyrwali spisali jakiś protokuł itp.

co innego przy planacji na kilkadziesiąt/kilkaset krzaków.

ps. jakiś rok temu w Bieszczadach złapali gościa co miał kilkadziesiąt krzaków- było na hypku o tym nawet , poznałem na studiach gościa co znał tego typa , i okazało się że dwóch typów robiło uprawe o coś tam się pokłucili i jeden spełnił swój obywatelski obowiązek, mimo tego policja i tak nie wystawiła warty na spocie tylko kazała sąsiadom obserwować kiedy młody wyjdzie z konewką .

btw. najlepiej robić samemu i tylko na własne potrzeby tzn. nie hektary:) a będzie dobrze.
A gdy już byłem duży postanowiłem mury burzyć
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.