ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Ja widziałem w moim kiosku Męskie i Walety
  • 761 / 13 / 0
Walety
Są jeszcze? Ja je widziałem ostatnio razem z Brydżowymi, Mewami, Tigerami i 20, 40'tkami w pawilonach w pod koniec lat 90'tych.

Ja w "legalną smołę" to celuję w Mocne, Męskie lub czarne PS'y. Chociaż te 2 to smakują jak ropa a nie tytoń.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
Skąd wiesz jak smakuje ropa? :-D
Osobiście polecam Mocne i PS, a jak nie to tytoń z cygara w gilzę i w głowie aż piszczy. %-D
  • 2937 / 243 / 0
nieobgryzampaznokci pisze:
czarne PS'y.
Idzie się tym napalić, za to czerwone (10/0,8/10) mogę palić jednego za drugim, co mi się nie zdarza w przypadku innych szlugów o tej mocy :nuts:
  • 1876 / 194 / 0
A jak tam obecnie?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 41 / 11 / 0
LMy czerwone
  • 153 / 15 / 0
@LiquidStranger tytoń z cygara albo samo cygaro to jest zdecydowanie najmocniejsze jeśli o fajki chodzi to nie wiem. A i jeszcze jest coś takiego jak tytoń afrykański czy jakoś tak.
Uwaga! Użytkownik SzukamPracy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Od kilku miesięcy można dostać w niektórych sklepach Gauloises czerwone i niebieskie. W tym przypadku to niebieskie, nazwane blondes, są mocniejszym wariantem (10/8/10). Bardzo dobre, mogę polecić
  • 57 / 6 / 0
Czerwone LD są chyba najmocniejszymi papierosami obecnie na rynku (1 mg nikotyny). Słyszałałem też o art. 10 Ochrona zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych, która zabrania większej niż 1 mg nikotyny w przeliczeniu na papierosa.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.