Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 925 / 166 / 0
Mocno poryte mózgi jeśli ktoś serio twierdzi że ten syf pomógł komuś na fobie :) ale to właśnie szukanie pozytywów w uzależnieniu i usprawiedliwianie sobie ćpania :)
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 1 / / 0
Totalnie się z tym zgadzam, wymyślanie sobie pozytywów jest jednym z mechanizmów działania uzależnienia.
  • 9393 / 1833 / 2
😂 no to idąc tym tokiem myślenia powinni bupropion wyjebać. Swoją drogą @FAMAS1980 kolejny raz już podnosisz temat o którym tak do końca nie masz pojęcia.
I to podnosisz na zasadzie "ja wiem i chuj".
Bez argumentów, dyskusji z krótkim postem z którego nic nie wynika.

To, że wpierdalacie kilka / kilkanaście gram i źle się czujecie to nic nie znaczy.
Mi prywatnie ketony pomogły. Przypłaciłem to detoksem ale jestem zupelnie innym człowiekiem.
Przed era bk byłem zamknięty w sobie, wystraszony, chujowo mi się uczyło itd
A teraz lajcik 😃😃😃

No ale co ja tam wiem 😂🤣
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 175 / 25 / 0
Przecież nikt nikomu nie zabrania w ramach eksperymentu "leczyć" się ta substancją. Bardzo chętnie przeczytałbym raport z tego badania na przestrzeni miesięcy i nawet lat.
Jednak podejrzewam, że potencjał uzależniający, spowodowałby więcej szkód niż pożytku.
Poznałem kiedyś typa, który opowiedział mi, że jedną sesją z kryształem wyleczył swojego zioma z depresji, ale mówił to będąc wystrzelonym, więc nie wiem co o tym myśleć :zombie:
Uwaga! Użytkownik cancelotti nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9393 / 1833 / 2
@cancelotti nikt nie mówi, że to cudowna substancja

Zacząłbym od tego, że kompletnie inne efekty daje mikrodozowanie ketonów.
Ludzie wrzucają na start 250mg i się dziwią, że ich gniecie a po 2 dniach efekty są mierne.
Do tego chuja jedzą i piją zwykła wodę.
A potem bardzo zdziwieni 😂🤣

Sprobojcie 50-70mg wrzucić. Tylko to też trzeba dobry kryształ złapać a nie jakieś padło z NL.
Wchodzić i głosować
  • 925 / 166 / 0
@Stteetart , no przecież mówię że masz baniak poryty :D no ale uzależnienie ma to do siebie że będzie wypierać negatywy i szukać na siłę pozytywów w danej sytuacji :) Śmiało jedz dalej kryształek żebyś był pewniejszy i otwarty :) :) A powiedz mi dlaczego nie stosują go w leczeniu lekarze? :) No ale to ja nie mam pojęcia, a doktor z ciebie taki że aż mi się śmiać chce :D :D No ale smacznego :P No i coś kiepsko wyszła ci ta kuracja że musiałeś lecieć na detoks i jeszcze powiedz że całą swoją historię z tą substancją przeleciałes na mikro dawkach to już całkiem padnę ze śmiechu :D :D
  • 9393 / 1833 / 2
@FAMAS1980 😂 a czemu nie stosuja wielu innych substancji w leczeniu pomimo bardzo dużego potencjału ?
Czemu w publikacjach piracetam przewija się jako antydepresant a mimo tego nie stosuje się go jako antydep ?

Czemu miałbyś padać ze śmiechu jakbym opisywał niskie dawki ketonów ? Przecież małe dawki a częstsze (np na początek co 40-60minut) trzymają w miarę stabilne stężenie 🤔 właśnie o tym mówię. Nie wiesz o czym piszesz i się śmiejesz. To powoduje, że robisz z siebie delikatnie mówiąc niemądrego gościa 😂

W co do detoksu. To był to domowy detoks 😂 taki własny.
Musiałbyś poczytać co się dzieje po długotrwałym stosowaniu SSRI. To co ja miałem przy odstawianiu to pikuś 🙂 No ale.po co czytać jak można jebnac posta.

Ja kryształku nie jem od 2019 chyba więc nie wiem po miałbym go dalej jeść.
Ze mnie doktor ? Gdzie ja kogoś leczę lekami ?

Za to Ty i Twoje posty macie znamiona jakichś lekkich schorzeń 😂 Napierniczasz posty w których nic się nie zgadza. Cholera też wie na jakiej podstawie 🤔
I to jest najzabawniejsze w Twoich postach. Negujesz i wysmiewasz to co piszą inni. Typowe podejście trolla internetowego 🙂

Ps nie znasz mnie. Nie wiesz jakie mam problemy i jak się zachowuje więc skąd wniosek, że jestem chory ? Nie każdy jest mięczakiem jak Famas którego ryje 5gr mefedronu na rok 😂 a patrząc na społeczeństwo i to co się stało po pandemi to ja jestem jeden z normalniejszych ludzi.
Wchodzić i głosować
  • 925 / 166 / 0
@Stteetart , no widzisz kolego jedyny twój sukces w życiu to ojebanie 5 gram kryształa bez porycia :) Moje gratulacje! Trzymaj tak dalej :) Mnie nie rył nigdy kryształ, bo nie żarłem tego nie wiadomo ile :p Moge sobie zjeść co 3-4 miesiące jakieś MDMA bez ciągów, a ty jak widać musisz potem sobie detoksy robić, bo jesteś najpewniej zwykłym, marnym ćpunem co jeszcze wciska mi że wyleczył fobie społeczne kryształem gdzie stosował go w mikro dawkach co 40-60 minut. Zrób sobie jeszcze trochę tego detoksu :)
Także może pójdź do lekarza i powiedz że wyleczyłeś swoje fobie społeczne :) Tak w ogóle dlaczego jak ci lekarz stwierdził taką przypadłość nie podjąłeś kuracji farmakologicznej od niego tylko zacząłeś się sam leczyć ketonami?
  • 9393 / 1833 / 2
🤣😂 gdzie ja napisałem, że ktoś to stwierdził u mnie ? Możesz sobie zajrzec w ICD-10 i sam sobie ocenisz stan psychiki ;)

Co do sukcesu i ojebsnia 5gr kryształu 😂 mam ich nieco więcej ale to nie miejsce na pisanie o tym.

Co do leczenia się ketonami ;) nie brałem ich z myślą o leczeniu a o nacpaniu się a, że niewielkie dawki dawały konkretne efekty to co ja poradzę 😁

Co do leczenia farmakologicznego... Ludzie znają moje zdanie na ten temat. Jak będę chciał poeksperymentować na sobie to to zrobię a eksperymenty z psychotropami se daruję.
Czemu ? To już polecam poczytać jak kończy się nadmiar serotoniny w mózgu ;)
A, że inni sobie chwalą takie leczenie to już ich sprawa 😃

Fuzja postów -- 909
03 kwietnia 2022cancelotti pisze:
Przecież nikt nikomu nie zabrania w ramach eksperymentu "leczyć" się ta substancją. Bardzo chętnie przeczytałbym raport z tego badania na przestrzeni miesięcy i nawet lat.
Jednak podejrzewam, że potencjał uzależniający, spowodowałby więcej szkód niż pożytku.
Poznałem kiedyś typa, który opowiedział mi, że jedną sesją z kryształem wyleczył swojego zioma z depresji, ale mówił to będąc wystrzelonym, więc nie wiem co o tym myśleć :zombie:
No ale gdzie widzisz problem. Jest na rynku bupropion. Były na rynku i inne b-k które wycofano bo pojawiły się lepsze i lżejsze substancje.
Demonizujecie ketony i tyle.

Aczkolwiek śmiesznie się czyta te "rozmowę" w której jedna osoba opisuje swoje doświadczenia a inna pisze, że ta pierwsza się myli 🤨
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.