Mam pewne obawy co do mojego spożywania substancji narkotycznych. Kiedyś jadło się tego więcej, czasami nawet co drugi tydzień, ale bez ciągów tj. np. zaczynałem w sobotę i kończyłem w niedzielę koło południa, ale ilości szły spore. Nie miałem jakiś większych skutków ubocznych oprocz no wiadomo zwały, paranoi, które i tak przechodziły z czasem. Ostatnio miałem bardzo długą przerwę jakieś prawie 2 lata temu bez używki, ale wróciłem do nich, ale już na spokojnie. W kwietniu minie rok jak wróciłem do zażywania, ale zażywam mało i rzadko tj. co jakieś 3-4 miesiące w ilości kilku piguł czy tam 2 gram jakiegoś kryształu. Mógłby mi ktoś powiedzieć czy takie zażywanie niesie za sobą jakieś konsekwencje czy jeśli nic mi się nie dzieje, to mogę sobie dalej tak mymlać temacik? Jestem zdrowy, uprawiam dużo sportu, odżywiam się bardzo zdrowo, ale czasami z tyłu głowy cos siedzi że jednak przeginam :p Też mam lekkie obawy że np. nagle coś mi pęknie i zostanę zawodowym ćpunem : / Dodam że alkoholu też mało piję, no ogólnie jakoś tych używek mało, ale to wyjebanie po MDMA jest ciekawe :p Nigdy też nie walę jak mam problemy i żeby zapomnieć o czymś. Może ktoś ma podobną sytuajcę lub miał i mógłby się podzielić historią? Bo rozważam na poważnie porzucenie wszelkich używek tego typu :p
PS.
dodam że nie zawalam żadnych spraw, rozwijam się, zarabiam itp. po prostu taka mala zabawa na weekendzie. Nie wiem skąd mi się nagle takie obawy zebrały : /
Ale tak jak teraz to mozesz pewnie i do starosci sie prowadzic w zdrowiu.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina