Szaman teraz telefonicznie obsługuje sprawdzoną klientelę xD
Dostałeś kompozycje czy coś innego zamawiasz?
Pod koniec zeszlego roku kompo mi wysylal.
W zeszłym roku też dostawałem, spróbuj teraz coś zamówić :)
Ja już tego nie chcę, bo mi ryje banię xD
Pisz na maila, mam też do niego nr telefonu jak jesteś legitna xD
Jeśli chodzi o etnobotanikę to znalazłem ostatnio w sieci inny polski sklep - nie wiem czy mogę wymienić nazwę - który oferuje takie produkty jak kanna 200:1, lactuca virosa 100:1 czy klip dagga 100:1. Trochę mnie kusi żeby przetestować. ale jeśli ktoś miał już do czynienia z tym sprzedawcą to chętnie poznałbym opinię - czy produkty należą do tych "działających", a jeśli tak to w jakich dawkach itd.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.