Szaman teraz telefonicznie obsługuje sprawdzoną klientelę xD
Dostałeś kompozycje czy coś innego zamawiasz?
Pod koniec zeszlego roku kompo mi wysylal.
W zeszłym roku też dostawałem, spróbuj teraz coś zamówić :)
Ja już tego nie chcę, bo mi ryje banię xD
Pisz na maila, mam też do niego nr telefonu jak jesteś legitna xD
Jeśli chodzi o etnobotanikę to znalazłem ostatnio w sieci inny polski sklep - nie wiem czy mogę wymienić nazwę - który oferuje takie produkty jak kanna 200:1, lactuca virosa 100:1 czy klip dagga 100:1. Trochę mnie kusi żeby przetestować. ale jeśli ktoś miał już do czynienia z tym sprzedawcą to chętnie poznałbym opinię - czy produkty należą do tych "działających", a jeśli tak to w jakich dawkach itd.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.