Szaman teraz telefonicznie obsługuje sprawdzoną klientelę xD
Dostałeś kompozycje czy coś innego zamawiasz?
Pod koniec zeszlego roku kompo mi wysylal.
W zeszłym roku też dostawałem, spróbuj teraz coś zamówić :)
Ja już tego nie chcę, bo mi ryje banię xD
Pisz na maila, mam też do niego nr telefonu jak jesteś legitna xD
Jeśli chodzi o etnobotanikę to znalazłem ostatnio w sieci inny polski sklep - nie wiem czy mogę wymienić nazwę - który oferuje takie produkty jak kanna 200:1, lactuca virosa 100:1 czy klip dagga 100:1. Trochę mnie kusi żeby przetestować. ale jeśli ktoś miał już do czynienia z tym sprzedawcą to chętnie poznałbym opinię - czy produkty należą do tych "działających", a jeśli tak to w jakich dawkach itd.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.