Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
Zrobiono normalnie (rozkruszona tabl luminalum unia 100mg, zalane ciepłą wodą, wymieszane/shake, filtracja przez filterek, here we go!)
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
scalono - 505
Proszę o scalenie.
10 - 15ml wody na 100mg.
Dużo w chuj.
gdy kolega wstrzyknął mi ten barbituran nagle poczułem bardzo silne wyluzowanie i można by rzec lekkie pierdolnięcie, a przede wszystkim wzmocnienie efektów wypitego wcześniej metadonu w dawce 50 ml (0,1%). całą drogę powrotną tramwajem odczuwałem wzmożoną sedację oraz łapałem zwisy, byłem także bardziej pewny siebie wśród innych ludzi. generalnie były to efekty typowe dla działania fenobarbitalu, ale uderzyły bardzo intensywnie choć trwały krócej.
moim zdaniem takie coś nie ma sensu i lepiej jest po prostu połykać tabletki w przypadku tego typu środków (barbiturany, benzodiazepiny, anythistaminy). myślę, że jedynym odstępstwem od tej reguły jest podawanie Luminalu w jednym zastrzyku z opiatem lub zaraz po jego doustnym przyjęciu, wtedy czuć silne wzmocnienie.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
odpowiadając na twoje pytanie, od razu.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.